Moda

Sužava struk, materijal sakriva sav višak: Haljina Nataše Ninković je komad koji morate odmah da nabavite (FOTO)

Modni odabir Nataše Ninković mnoge dame će želeti da iskopiraju

Sužava struk, materijal sakriva sav višak: Haljina Nataše Ninković je komad koji morate odmah da nabavite (FOTO)

Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu, juče je obeležilo svoj dan kao i 75. godina rada, a u foajeu tog teatra dodeljene su godišnje nagrade i druga priznanja dramskim umetnicima, među kojima se jedna glumica posebno istakla svojim upečatljivim i elegantnim izdanjem. Naime, modni odabir Nataše Ninković kao i njen celokupni izgled, malo je reći, ostavio je bez daha sve prisutne.

Pročitajte: Nataša Ninković sa mužem otputovala na odmor pa objavila predivne fotografije - Ovako uživa srećan i bogat bračni par (FOTO)

Ata Images

 
 

Glumica koja je osvojila godišnju nagradu za ulogu Jokaste u grčkoj tragediji Sofokla, navela je da je veoma ponosna na predstavu "Edip", koja je, kako kaže, sjajna u svakom svom segmentu i na zavidnom nivou, što se retko danas dešava u teatru, a pored kratkog govora koji je održala, modni odabir Nataše Ninković nije mogao proći neprimećeno.

Pročitajte: Sin Nataše Ninković ne odvaja se od mame za praznike  - Sad je već ozbiljan frajer, pogledajte fotku iz porodičnog provoda

Ata Images

 
 

Kada se pojavila privukla je sve poglede, a jasno je i zbog čega ona važi za jednu od najlepših, najstilizovanijih i najprefinjenijih žena u domaćem svetu poznatih. Ovim lepim povodom ona se odlučila za crnu, naizgled jednostavnu, ali veoma efektnu maxi haljinu kojoj su srcoliki izrez i neobični, nabrani puf rukavi dali posebnu dozu glamura.

Pročitajte: Ne mogu to više da podnesem, svađe su mi oduzele mnogo snage! Nataša Ninković prvi put PRIZNALA (FOTO)

Ata Images

 

Čitav stajling koji je posebno isticao njenu figuru i struk, zaokružila je tamnim grilon čarapama i salonkama u krem nijansi, dok je za nakit odabrala samo decentne minđuše. Kosa koja je opušteno padala i osmeh na njenom licu učinili su da glumica izgleda zaista sjajno i svi se slažu da ova dama savršenog smisla za modu, ni ovog puta nije napravila pogrešan izbor.

Pročitajte: Porodica kao iz reklame - Nataša Ninković slavila 50. rođendan i objavila fotografiju sa sinovima i mužem, svi su primetili JEDNO

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading