Celebrity News

Svi su se gurkali laktovima i ogovarali ih: Nataša Ninković se pojavila sa mužem na premijeri, pogledajte samo kako su se obukli (FOTO)

Suprug Nataše Ninković posle dužeg vremena u javnosti

Svi su se gurkali laktovima i ogovarali ih: Nataša Ninković se pojavila sa mužem na premijeri, pogledajte samo kako su se obukli (FOTO)

Boško Karanović

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu sinoć je održana premijera predstave "Urnebesna tragedija" po tekstu Dušana Kovačevića, a u adaptaciji i režiji Jagoša Markovića. Među publikom koja je uživala u ovom projektu našlo se mnogo poznatih lica, a najviše pažnje privukli su suprug Nataše Ninković i slavna glumica koji su se pod ruku pojavili vidno raspoloženi.

Iako su već jedanaest godina u skladnom braku, Natašu i njenog izabranika Nenada Šarenca, sa kojim ima dva sina, retko možemo videti zajedno u javnosti. On se nerado pojavljuje u medijima, međutim ovog puta napravio je izuzetak, te je glumici pravio društvo što je bila prava senzacija za fotoreportere koji su pohrlili da zabeleže ove trenutke. 

Pročitajte: Nataša Ninković sa mužem otputovala na odmor pa objavila predivne fotografije - Ovako uživa srećan i bogat bračni par (FOTO)

Boško Karanović

 

Kada su se pojavili sve oči bile su uprte u par koji odaje utisak velike ljubavi i pravog sklada, a pored nežnih pogleda koje su celo veče razmenjivali, posebnu pažnju privukli su njihovi usklađeni modni odabiri.

Pročitajte: Ne mogu to više da podnesem, svađe su mi oduzele mnogo snage! Nataša Ninković prvi put PRIZNALA (FOTO)

Boško Karanović

 

Suprug Nataše Ninković opredelio se za kežual varijantu, tamne farmerke i elegantnu košulju koje je uklopio uz laganu teget jaknu i udobne cipele u istoj boji, dok se glumica opredelila takođe za tamne boje. Nataša je blistala u crnoj satenskoj haljini preko koje je ogrnula oversized sako, a čitavu priču razbila je puder roze salonkama i torbom u identičnoj nijansi.

Pročitajte: Muž Nataše Ninković posle dugo vremena u javnosti - Jedan gest otkriva kako se ponaša prema slavnoj supruzi (FOTO)

Boško Karanović

 

Široki osmesi na licima supružnika svakako su bili najlepši modni detalj, a pozitivni komentari na konto njihovog bračnog odnosa nisu mogli ni ovog puta izostati.

Komentari (0)

Loading