Celebrity News

Ćerka Branislava Lečića ocu saopštila PRELEPE VESTI: Pogledajte koliko je mladi zet presrećan, ovaj dan se dugo čekao (FOTO)

Ćerka Branislava Lečića blista od sreće

Ćerka Branislava Lečića ocu saopštila PRELEPE VESTI: Pogledajte koliko je mladi zet presrećan, ovaj dan se dugo čekao (FOTO)

"Ljubav se rodi i onda se samo prati" - rekli su u svom prvom zajedničkom intervjuu ćerka Branislava Lečića Ana i njen izabranik, crnogorski gumac Vule Marković, koji su romansu otpočeli na snimanju serije "Dug moru", Zaljubljeni par dugi niz godina, koliko je i snimanje popularnog projekta trajalo, gajio je međusobne emocije koje su u jedno momentu eskalirale i oboje ih iznenadile.

Instagram

 

O svojoj vezi vrlo slobodno bez zadrške za medije oni su svojevremeno pričali a kada je dobio reč da opiše svoje emocije koje oseća prema atraktivnooj Beograđanki koja mu je osvojila srce, šarmantni Podgoričanin kazao je:

Pročitajte:Zar od svih BAŠ SA MOJIM KOLEGOM: Lekina ćerka ocu predstavila zeta, umalo se nije onesvestio kad ga je video (FOTO)

-Neke stvari se u životu samo dese i hvala bogu da su se dogodile, a to je možda i najlepša stvar koja mi se desila -rekao je Vule, na šta se Ana nadovezala:

Pročitajte: Od svih BAŠ ON DA MI BUDE ZET: Ćerka Branislava Lečića pokazala momka! Poznati glumac kog svi znate, a tata se ništa ne pita (FOTO)

- Ne znam šta bih dodala na ove divne reči. Nekako kao da se mi tu nismo pitali, kao da je to bio uvek plan za nas. Sve se desilo iz nekog dobro druženja i smeha... Morali smo da se srećemo, jer je snimana druga i treća sezona. Nekako su stigle da se slegnu te simpatije u nama, a u jednom periodu smo oboje bili spremni da uđemo u neku ljubavnu priču.

Instagram

 

Mlada glumica i njen momak za sada gaje ljubav na daljinu. Žive na dve adrese, a čak i na tu temu vole da se našale usput planirajući zajedničku budućnosti.

Pročitajte: Pažljivo ga skriva od javnosti! Ovo je zet Branislava Lečića, koji je osvojio prelepu Anu (FOTO)

- U zavisnosti od posla se kombinujemo gde nam više odgovara. Znate, kad dođu deca, onda ćemo morati negde da bude fiksno, a do tada smo na relaciji Beograd-Podgorica - kazali su pre par meseci, uvereni u jačinu svoje ljubavi jedno prema drugome, ali i prema svojoj profesiji.

Dalibor Danilović

 

 

Oboje su vrlo posvećeni svom poslu. Vule igra u pozorištu u Crnoj Gori, često dole i snima, a za sada on u Beograd dolazi zbog Ane koja je uveliko počela da niže i nagrade. Naime, ona je nedavno od strane stručnog žirija Sarajevo film festivala nominovana za nagradu "Zvezda u usponu", a sve zbog uloge u seriji "Državni sužbenik 3".

Pročitajte: Zgodni Crnogorac sa dve diplome: Ćerka Branislava Lečića konačno pokazala dečka, ljubav se rodila na snimanju serije FOTO

O lepoj vesti Ana je odmah obavestila svog momka i roditelje, pa i pratioce na Instagramu koji ceo dan šalju reči podrške i čestitke.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading