Moda

Kakav MODNI OKRŠAJ: Tamara Vučić na prijemu kod Makronove supruge, objasnila joj šta je stil i ukus! Pogledajte fotke iz Pariza

Modni okršaj Tamare Vučić i Brižit Makron - koja bolje izgleda?

Kakav MODNI OKRŠAJ: Tamara Vučić na prijemu kod Makronove supruge, objasnila joj šta je stil i ukus! Pogledajte fotke iz Pariza

Ata Images, Profimedia

Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić boravila je u Francuskoj i tom prilikom susrela se sa Brižit Makron, suprugom francuskog predsednika Emanuela Makrona. Ručak organizovan u čast prve dame Srbije priređen je u Jelisejskoj palati, a modni okršaj Tamare i Brižit pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Veliki modni okršaj na reviji Igora Todorovića - Sve moćne žene su došle u belom, koja se najbolje obukla? (FOTO)

Instagram

 

Za ovu priliku supruga Aleksandra Vučića odabrala je belo odelo ispod kojeg je imala lepršavu roze košulju. Celokupni stajling zaokružila je cipelama sa visokom potpeticom u roze boji. 

Ništa manje zapaženo nije prošlo ni braon odelo Brižit Makron ispod kojeg je nosila belu košulju i pojas u krem boji. Uz to, supruga predsednika Francuske ponela je krem sandale sa crnim detaljem. 

Modni okršaj Tamare i Brižit podelio je mišljenja javnosti, a komplimenti na račun izgleda ove dve dame, kao i njihovih stajlinga ni ovoga puta nisu izostali. 

- Srdačan susret sa prvom damom Francuske Brižit Makron u Jelisejskoj palati. Tokom radnog ručka, razgovarale smo o zdravstvenoj i socijalnoj zaštiti dece, od rane intervencije do izazova u periodu adolescencije. Gospođa Makron se posebno interesovala za koncept Centra za rani razvoj dece i inkluziju, koji je u procesu izgradnje na Bežanijskoj kosi. Izražena je obostrana spremnost za daljim unapređenjem dobrih, strateških odnosa dve zemlje, sa posebnim fokusom na kulturu i obrazovanje - napisala je Tamara Vučić na svom Instagramu. 

Komentari (0)

Loading