Celebrity News

Šta je ostalo od onolikog čoveka... Petar Božović uslikan posle nekoliko godina i svi su zabrinuti! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Petar Božović danas izgleda ovako

Šta je ostalo od onolikog čoveka... Petar Božović uslikan posle nekoliko godina i svi su zabrinuti! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

ATA Images

Jedan od najvećih glumačkih legendi, poznati boem Petar Božović, već neko vreme u javnosti se retko viđa. Iako na pragu devete decenije, svoj poziv još uvek nije ostavio na čekanju, pa smo ga nedavno mogli gledati u poslednjoj sezoni serije "Ubice mog oca".

Ipak, već dugo ga nije bilo u javnom životu, pa je njegovo prisustvo na jednom gradskom događaju sve iznenadilo.

Naime, Petar Božović na pomenutom događaju fotografisao se sa Nikolom Rokvićem, koji je pomenutu fotografiju objavio na svom "Instagramu" uz opis: "Najveći glumac današnjice - gospodin Petar Božović".

Pročitajte: Svi je znate - Ova talentovana glumica bila je prva supruga Petra Božovića, JEDNO je presudilo da se rastanu (FOTO)

Instagram

 

Pored glumčevog ponovnog prisustva u javnosti, mnoge je iznenadio i njegov izgled. Jer kako mnogi primećuju, u sedamdeset sedmoj godini, koliko je nedavno navršio, Petar izgleda dosta drugačije.

Drastično je smršao, što u mnogome doprinosi tome kako se zdravstveno oseća. Drži se sjajno i vedrina ga nije napustila. Ipak, bilo je i onih, koje je ova drastična promena u izgledu glumca, koji deluje kao da se prepolovio, veoma zabrinula te su se zapitali: "Šta mu se desilo?".

Pročitajte: Petar Božović ne želi da krije, istina posle mnogo decenija izašla na videlo - On je moj drugi sin! FOTO

Instagram

 

 

Podsetimo, Božovića su u proteklim godinama mučili brojni problemi, imao je operacije oba kolena, a po savetu lekara morao je da skida kilograme. 

 

Komentari (0)

Loading