Lifestyle

Borba s bolešću promenila je sve! Nikola Rokvić objavio slike na kojima se vidi da je smršao 20 kila i priznao: Umoran sam (FOTO)

Nikola Rokvić smršao drastično-dokazi su tu

Borba s bolešću promenila je sve! Nikola Rokvić objavio slike na kojima se vidi da je smršao 20 kila i priznao: Umoran sam (FOTO)

Miloš Nadaždin

Da je Nikola Rokvić smršao i to znatno spekulisalo se nedeljama, ali prvi dokaz korigovanog izgleda poznatog muzičara pred očima javnosti pojavio se tek danas. Mladi Rokvić objavio je splet fotografija nekad i sad čime je jasno stavio do znanja da je skinuo znatan broj kilograma.

Pročitajte: Rodila je Marinku vanbračnog sina, Slavica o njoj misli samo JEDNO: Evo kako izgleda žena koja je bila tajna ljubav Marinka Rokvića (FOTO)

Instagram

 

U opisu kratkog videa u okviru kojeg su se slike smenjivale, pop pevač naveo je razloge promene i potanko objasnio da je bolest oca Marinka Rokvića u velikoj meri uticala na njegovo stanje, što se poslednjih godinu dana stabilizovalo isključivo čvrstom verom, treninzima i redukovanom ishranom. 

- Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života… 2021. godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani…Došao sam u jednom trenutku do 110 kg! Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji…Umor, tromost, pospanost… Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kick Box treninzima, 4 puta nedeljno… Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić… Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se…S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa Milanom Strongmanom koji mi uvodi program ishrane i trening snage! Smanjili smo unos ugljenih hidrata a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek! Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje ali i polet za nove životne pobede - napisao je muzičar ispod slike na kojoj pozira gotovo nag, a svi su komentarisali da izgleda nikad bolje.

Pročitajte: Porodica Rokvić: Jutra u njihovom domu počinju na nesvakidašnji način (foto)

 

 

Instagram

 

Nikola Rokvić smršao je gotovo 20 kilograma za godinu i po dana i dokazao da je upornost i istrajnost pola posla. 

Komentari (0)

Loading