Celebrity News

Bol je previše jak: Anastasija odlučila da NAPUSTI Španiju, Ceca potvrdila

Anastasija Ražnatović napušta Sevilju

Bol je previše jak: Anastasija odlučila da NAPUSTI Španiju, Ceca potvrdila

Anastasija Ražnatović prolazi kroz turbulentan i tužan period nakon što je izgubila bebu kojoj su se ona i Nemanja Gudelj toliko radovali.

Instagram

 

Ćerka Cece Ražnatović je nakon tužnog događaja ugasila društvene mreže i odlučila da odboluje u tišini i daleko od očiju javnosti, a gde je i šta radi Anastasija mogli smo da vidimo samo preko objava na društvenim mrežama njenog izabranika.

Pročitajte: Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom - Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)



Anastasija je odlučila da se nakon pola godine provedene u Sevilji gde živi s Nemanjom vrati u rodni Beograd da bi u ovom periodu bila sa porodicom, a Ceca je prvi put progovorila o planovima svoje mezimice za naredne mesece.

Miloš Nadaždin

 

- Uželela se Beograda, nije videla porodicu šest meseci. Mene pre tri meseca kada smo Željko i ja otišli da je vidimo.

Biće sad tu u Beogradu, jer Nemanja odlazi sa reprezentacijom, pa onda sa bratom i sa snajkom... Idu oni omladina negde na odmor. Pa će opet sa Nemanjom negde, pa onda on ide na pripreme u Ameriku i mlada gospođica, još uvek Ražnatović, dolazi kod svoje mame i tetke. Rekla je da ide sa tetkom na Kipar da uživa još malo - rekla je Ceca i dodala:

Pročitajte: Ceca šokirala odlukom! Sa knedlom u grlu rekla - Sada mi je samo Anastasija bitna, zato ove godine...


- Ja svojoj deci dajem apsolutnu slobodu, sad kad su već stasali, stabilni. Veljko već dvoje dece, šta će mu mama - kaže Ceca u emsiji "Ceca show" na Blic TV.

Instagram

 

Očigledno je da Anastasiji ne prija da bude sama u Sevilji dok je Nemanja stalno na treninzima i u karantinu, te da želi da bude uz svoju porodicu.

Komentari (0)

Loading