Celebrity News

Prva fotografija Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe srce kida! Gudelj je uz nju, snažno je grli (FOTO)

Anastasija Ražnatović nakon gubitka bebe povukla se sa mreža

Prva fotografija Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe srce kida! Gudelj je uz nju, snažno je grli (FOTO)

Kako se oseća Anastasija Ražnatović nakon gubitka bebe domaća javnost mogla je samo da pretpostavi. O neverovatnom događaju, bolnom za čitavu porodicu nje se izjašnjavala, izjasnio se njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj putem Instagrama, dok je ona svoj profil ugasila. Odlučila je Cecina naslednica da u tišini svoje rane zaleči, a taman kada su svi pomislili da se ona, zbog nemile, tragične situacije, u javnosti dugo neće pojavljivati dogodio se preokret.

Pročitajte: Šta si mislila, DA ĆEŠ TI POBEDITI? Nemanja Gudelj IZABRAO između Anastasije i svoje majke Olivere, javno objavio uz koju ostaje (FOTO)

Instagram

 

Naime, svega par dana od saznanja da sa trudnoćom nešto nije uredu Tasa je odlučila da izađe iz kuće i svog momka podrži u jednom od najvažnijih trenutaka u njegovom životu. S obzirom na to da je jednako kao ona i on zbog gubitka bebe potišten verovala je pevačica da će mu značiti njeno prisustvo na utakmici povodom Lige Evrope. 

Pročitajte: KONAČNO: Anastasija uslikana sa porodicom Nemanje Gudelja! Pogledajte zajedničku fotografiju i OVE IZRAZE LICA

Instagram

 

Kako su se mnogi nadali Nemanjin klub Sevilja osvojio je titulu prvaka, što je svetla tačka nakon svega što mu se tekuće godine dogodio. Pobeda je bila povod da se Anastasija Ražnatović nakon gubitka bebe ponovo osmehne, ujedno od sreće rasplače, a iste emocije pokazao je i Gudelj pred navijačima i medijima, kojima je dao i izjavu. 

Pročitajte: Trudna Anastasija Ražnatović PROMENILA IMIDŽ: Ovakvu je niste videli, za ovo je stvarno potrebna hrabrost (FOTO)

Instagram

 

- Najduža utakmica i jedna od najtežih koje sam odigrao, zbog toga je proslava bila posebna, pogotovo meni. Imao sam teških nekoliko dana sa porodicom. Cele godine se dešavaju neke teške stvari. Prvo sa Dragišom, sada sa bebom... Mislim da su posle utakmice suze same krenule, nisam mogao da ih kontrolišem. Mislim da će ovo sa mnom ići ceo život - kazao je.

Pročitajte: Evo šta se dešava u Sevilji dok traje trudnoća: Oglasila se UPLAKANA Anastasija i otkrila istinu (FOTO)

Instagram

 

Sve što se događalo na terenu, iza i ispred kamera Anastasija je ispratila, dok je njenu reakciju sa tribina uspeo nakratko da usnimi prijatelj Rašid.

Pročitajte: STOMAK DO ZUBA, trudnička haljina i ruku pod ruku sa Gudeljem: Anastasija uslikana u Sevilji, preslatka je trudnica (FOTO)

Instagram

 

- Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu - napisao je on ispod snimka sa Ražnatovićevom, koja je grcala u suzama. Naravno ovo su sada bile suze radosnice i suze podrške svom izabraniku koji se uprkos teškim i izazovnim momentima kao lav borio za gol.

Pročitajte: Ceca se javno obratila Nemanji Gudelju nakon tužnih vesti: Njena poruka govori sve šta misli o zetu

Instagram

 

Komentari (0)

Loading