Celebrity News

DEVOJKA Vuka Kostića svima vam je dobro poznata: Lepotica sa naslovnih strana osvojila srce glumca, pogledajte zajedničku fotku

Vuk Kostić je uvek bio sa lepoticama

DEVOJKA Vuka Kostića svima vam je dobro poznata: Lepotica sa naslovnih strana osvojila srce glumca, pogledajte zajedničku fotku

Instagram

Vuk Kostić poznat je ne samo po brojnim značajnim ulogama koje je ostvario u životu, već i kao veliki zavodnik.

ATA Images

 

Glumčev emotivni život pomno je praćen jer se oduvek okruživao lepoticama sa javne scene, ali samo za jednu nikada javno nije priznao da su bili zajedno početkom dvehiljaditih godina.

Pročitajte: Srce Vuka Kostića ponovo OSVOJENO - Mlada pevačica koju svi znate objavila zajedničku fotografiju kao DOKAZ LJUBAVIU pitanju je Ivana Stanković, koja je krajem devedesetih obeležila modnu scenu kako kod nas tako i u inostranstvu.

Ivana je imala blistavu internacionalnu karijeru i smatrali su je jednom od najaktraktivnijih žena na ovim prostorima, a šuškalo se da se da su ona i glumac u ljubavnoj vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by milos luzanin (@milosluz)

 


O tome se tada nije mnogo pisalo, verovatno jer je par želeo da sačuva intimu od radoznalih očiju, ali sada konačno imamo dokaz da su bili zajedno.

Pročitajte: Ima neka tajna veza - Milica Pavlović i Vuk Kostić nakon ovoga više neće imati prostora za izgovore (FOTO)Vuk i Ivana uslikani su kako uživaju u letnjem danu u kajaku. Mladi par uživao je u sportskim aktivnostima, a iako su pokušali da sakriju lica, očigledno je da su to oni.

 

 


Kako Ivana nikada nije volela da priča o privatnom životu, nikada nije potvrdila romansu sa Kostićem, ali slika govori više od hiljadu reči. 

 

Podsetimo, pored Ivane, Vuk je tokom svog dugačkog zavodničkog staža Jelisavetu Orašanin, Ivanu Peters, Bojanu Stefanović i Anu Mihajlovski... A ovo su samo poznate dame sa kojima je bio, upućeni kažu da se onim anonimnim i ne zna broj...

Komentari (0)

Loading