Celebrity News

ONA JE TA! UDATA koleginica zarobila srce Vuka Kostića, konačno je fotografijom na Instagramu sve priznao (FOTO)

Ljubavni život Vuka Kosića interesuje mnoge dame

ONA JE TA! UDATA koleginica zarobila srce Vuka Kostića, konačno je fotografijom na Instagramu sve priznao (FOTO)

Kako važi za jednog od najvećih zavodnika sa naše javne scene, nepresušna je inspiracija za medijske spekulacije, a budući da je ljubavni život Vuka Kostića u prošlosti bio veoma buran, glumac svakim svojim pojavljivanjem, fotografijom ili izjavom iznova privuče veliku pažnju te mnoge navede da se zapitaju o njegovom emotivnom statusu. 

Budući da je i sam priznao kako se u prošlosti više puta opekao iznosivši svoju intimu, on je odlučio da  privatnost sada sačuva samo za sebe i upravo iz tog razloga ljubavni život Vuka Kostića koji je već duže vreme prava misterija za javnost, posebno je interesantna tema. Svaki njegov korak pomno se prati i do detalja analizira, a povod za to sada je upravo on dao jednim gestom, koji mnogi tumače na razne načine.

Naime, komentar koji je popularni glumac ostavio ispod footgrafije Vojinove supruge Slobode Mićalović pokrenuo je lavinu reakcija i napravio pravu buru na "Instagramu".

Pročitajte: Mazi ga po vratu, fotka otkriva sve - Vuk Kostić u zagrljaju udate koleginice

Instagram

 

- Da, to je ta žena - poručio je Vuk lepoj Bobi ispod stare fotografije kojom se ona prisetila svoje zapažene uloge u seriji "Koreni" i još jednom svima stavio do znanja koliko ljubavi i poštovanja gaji prema svojoj koleginici.

Inače, Vuk i Sloboda postali su veliki prijatelji koji su više puta bili i partneri u domaćim ostvarenjima, te njihova bliskost upućene ne iznenađuje mnogo, a poznato je i da je u odličnim odnosima i sa Slobodinim suprugom Vojinom sa kojim takođe često deli objave na društvenim mrežama.

Pročitajte: Grli je i mazi po licu, dok se ona osmehuje! Vuk Kostić PONOVO SREĆAN uslikan u zagrljaju OVE poznate dame

Boško Karanović

 

Da li je Vuk Kostić trenutno emotivno ispunjen te da li je u njegov život ušetala dama dostojna da je uskoro  prikaže u javnosti još uvek je nepoznanica, ali ono što je dobro poznato jeste da je u prošlosti ljubio brojne poznate dame, koleginice glumice, pevačice, novinarke i manekenke.

Komentari (0)

Loading