Celebrity News

VOLIM JE! Vuk Kostić ponosno predstavio devojku: Gledate je godinama na televiziji, pogledajte zajedničke fotografije

Bivša devojka Vuka Kostića potpuno je očarala glumca

VOLIM JE! Vuk Kostić ponosno predstavio devojku: Gledate je godinama na televiziji, pogledajte zajedničke fotografije

Instagram

Vuk Kostić živi po svojim pravilima, stoga ne čudi što pred javnošću on nema tajne. Ne smatra dramski umetnik da bi prećutkivanje detalja iz privatnog života moglo da mu donese bilo šta dobro, naprotiv svestan je da je svojom otvorenošću osvojio publiku širom regiona, a dobrim izgledom i šarmom srca mnogih dama. Njegov emotivni život česta je tema medija, kao i pitanja na temu kada će se skrasiiti i stati na ludi kamen. U jednom periodu to je čak bilo vrlo izvesno a za sve je zaslužna bivša devojka Vuka Kostića, koju je ludo zavoleo još tokom studentskih dana, a nije tajna da je kraj nje video i blistavu zajedničku budućnost.

Pročitajte: ONA JE TA! UDATA koleginica zarobila srce Vuka Kostića, konačno je fotografijom na Instagramu sve priznao (FOTO)

Foto: Branko Pantelić

 

Bivša devojka Vuka Kostića o kojoj se svojevremeno pričalo da je potpuno zaslepela umetnika, ukrala mu srce a po raskidu ga raskomadala, je glumica Bojana Stefanović, danas udata za reditelja Istoka Tornjanskog, sa kojim ima ćerku Višnju i sina Mateju.

Pročitajte: Mazi ga po vratu, fotka otkriva sve: Vuk Kostić u zagrljaju udate koleginice

Foto: Branko Pantelić

 

Naime, bivši ljubavnici upoznali su se na studijama, a njihova emotivna priča duga šest godina krenula je spontano na predavanjima. Poznata glumica je svojevremeno izjavila da su pre zaljubljivanja, igrali parove u različitim predstavama, pa je tako u jednoj od njih ona glumila devojku, Vuk Kostić momka koji odlazi u vojsku, te stoga u sceni ima delova u kojima je on ljubi i grli strasno, Mladom glumcu bilo je nelegodno, jer nije želeo da zloupotrebi situaciju. Ali, situacija se nakon toga ubrzo promenila, pa kada su postali par u realnom životu, na svakoj sledećoj probi u istoj predstavi, profesorka više nije morala da ga tera da uradi scene kako dolikuje.

Pročitajte: Upoznajte Nestora: Brat Vuka Kostića ne pojavljuje se u medijima, ima sasvim drugačije zanimanje i izgleda savršeno (foto)

Instagram

 

Vukova i Bojanina veza imala je, po mišljenju mnogih, budućnost, čak i uprkos tome što su karakterno bili dosta različiti i što glumac vrlo često nije mogao da se seti rođendana svoje voljene. Bilo je onih koji su im predviđali odlazak pred oltar. Romansa se, međutim, završila krahom, a nedugo potom glumica se udala, što je, kako se kasnije pričalo, vrlo teško palo Vuku koji sve do današnjeg dana nije pronašao sreću u ljubavi.

 

Komentari (0)

Loading