Celebrity News

Srce Vuka Kostića ponovo OSVOJENO: Mlada pevačica koju svi znate objavila zajedničku fotografiju kao DOKAZ LJUBAVI

Ljubavni život Vuka Kostića uvek je bio otvorena knjiga

Srce Vuka Kostića ponovo OSVOJENO: Mlada pevačica koju svi znate objavila zajedničku fotografiju kao DOKAZ LJUBAVI

ATA Images

Nikada Vuk Kostić nije imao tajne pred medijima, što ga je budući da važi za spontanog, neposrednog, otvorenog i čoveka iz naroda svrstalo u omiljene domaće umetnike. Vukova popularnost velika je, velika je i ljubav njegovih obožavateljki koje ga prate u stopu i nisu u stanju da odole njegovom šarmu. Među onima koje smatraju da je reč o osobi koja zaslužuje pažnju svojevremeno su se našle i brojne dame poznate široj javnosti od kojih i Jelisaveta Orašanin kraj koje je Kostić proveo pet godina. Ana Mihajlovski takođe je na neko vreme zarobila njegovo srce, a od pre par dana nagađa se da se on ponovo zaljubio.Ljubavni život Vuka Kostića još jednom je glavna tema medija a sve zbog toga što je uslikan u zagralju pevačice, deceniju i po mlađe.

Pročitajte: Mazi ga po vratu, fotka otkriva sve: Vuk Kostić u zagrljaju udate koleginice

Privatna arhiva

 

Reč je navodno o članici grupe Hurricane i ćerki pop muzičara Nenada Kneževića Kneza,Kseniji Knežević. Do spekulacija po kojima su Vuk i Ksenija otpočeli emotivnu vezu, došlo je nakon fotografije koja kruži društvenim mrežama. Priča se da su glumac i pevačica "kliknuli" još na zajedničkom letovanju, koje je organizovao Ognjen Amidžić, ali budući da je Ksenija tada imala dečka strasti su se smirile, pa ponovo podgrejale pri povratku.

Pročitajte: Dve glumice, manekenka, voditeljka... Vuk Kostić magnet za poznate žene, spisak je podugačak, a veza sa pevačicom tajna FOTO

Instagram

 

Ima li zaista, kako se piše, ljubavi između Vuka i Ksenije ili je reč samo o prijateljstvu vreme će pokazati, a veruje se da će se i sam glumac pohvaliti novom devojkom kako to uvek uradi kada je zaljubljen. Ljubavni život Vuka Kostića nemali broj puta bio je tema medija, što ni ovoga puta neće biti izuzetak.

Poklon zajedničke fotografije Vuka Kostića i Ane MIhajloviski.

 

Komentari (0)

Loading