Celebrity News

BILO JE I VREME! Miloš Timotijević sa ushićenjem prima čestitke: Vesti su predivne (FOTO)

Lepe vesti od Miloša Timotijevića stigle su i oduševile mnoge

BILO JE I VREME! Miloš Timotijević sa ushićenjem prima čestitke: Vesti su predivne (FOTO)

Dramski umetnik Miloš Timotijević jedan je od najtraženijih glumaca na našoj sceni, ostvario je zapažene uloge u brojnim domaćim serijama i filmovima, ali i u pozorištu. Role potporučnika Vasiljevića u "Vojnoj akademiji", državnog tužioca Vojina Đukića u "Senkama nad Balkanom" i korumpiranog policajca Stupara u "Južnom vetru" bile su odskočna daska za kasnije projekte. Gledali smo ga zatim kao princa Đorđa Karađorđevića u seriji "Aleksandar od Jugoslavije", Bogoljuba Bjelicu u "Porodici", kompozitora Vladu Vidaka u "Pevačici", da bi zatim briljirao kao inspektor Petrit Koci u seriji "Besa" i lokalni moćnik i kontroverzni biznismen Željko Garčević u drugoj sezoni "Močvare". Sada je vreme za još jedne lepe vesti od Miloša Timotijevića kojima će se nesumnjivo obradovati brojni gledaoci i poštovaoci njegovog rada.

Naime, reč je o emisiji "Slučaj", istraživačko-dokumentarnoj emisiji u kojoj vam novinari Insajdera daju detaljan uvid u kriminalističke slučajeve koji privlače pažnju javnosti, bilo zbog toga što nisu rešeni ili zbog spornog načina na koji su vođeni.

Pročitajte: Miloš Timotijević sa novom suprugom uživa u Portugalu - Fotografija sa plaže pokazuje kakva je to ljubav

Umesto klasične hronike zločina, sveobuhvatnom analizom i profesionalnim pristupom emisija donosi niz detalja o slučajevima koje obrađuje i osvrće se na poteze koje su preduzele nadležne institucije. Da li su pravda i pravo uvek na istoj strani - otkriva pomenuta emisija koju radi istraživački tim Insajdera, a lepe vesti od Miloša Timotijevića jesu da će vas upravo on u novoj sezoni voditi kroz istu. 

Komentari (0)

Loading