Lifestyle

Vila Nemanje Vidića u Engleskoj liči na imanje kraljevske porodice: Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je osnovao porodicu (FOTO)

Vila Nemanje Vidića nekretnina je iz snova

Vila Nemanje Vidića u Engleskoj liči na imanje kraljevske porodice: Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je osnovao porodicu (FOTO)

Profimedia

Nemanja Vidić jedan je od najuspešnijih fudbalera sa ovih prostora, a igrao je na poziciji centralnog odbrambenog igrača. Njegov talenat, kao i ogroman rad i trud omogućili su mu da igra i osvaja titule sa najboljim klubovima sveta, među kojima je svakako najzvučnije Mančester Junajted u kojem je proveo osam fantastičnih godina. Kada je jula 2014. godine odlučio da sa suprugom Anom i trojicom sinova spakuje kofere i napusti Englesku, za sobom je ostavio vatrene navijače koji su ga dizali u nebesa, brojne trofeje i dotadašnji način života, a u kišnom Mančesteru ostala je i vila Nemanje Vidića u kojoj je svio svoje porodično gnezdo.

Iako su svi mislili da će penziju dočekati u Velikoj Britaniji, te kako se bračni par Vidić srodio sa ostrvskom zemljom, ipak, tog proleća iz tmurne Engleske porodica se preselila u suncem okupanu Italiju. Nemanja je napustio Old Traford i klub u kojem je stekao reputaciju jednog od najboljih svetskih štopera i karijeru je nastavio u milanskom Interu. 

Pročitajte: Nekada je bila najlepša žena fudbalera, a danas… Žena Nemanje Vidića uslikana posle osam godina, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Profimedia

 

Tamošnji mediji ubrzo su preneli kako bivši reprezentativac Srbije i njegova supruga žele po svaku cenu da se reše petosobnog zdanja vrednog čak 3.400.000 evra u kojem ne borave otkako je Nemanja napustio "Teatar snova" i Englesku i prešao u redove Intera.

Pisalo se kako je vila Nemanje Vidića na prodaju, kao i to da je fudbaler dao oglas u kojem se pored cene od oko 3,4 miliona evra navodi i detaljan opis nekretnine.

Pročitajte: Preslatki plavušani! Sinovi Ane i Nemanje Vidića privlače pažnju gde god da se pojave, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Tako se i doznalo da Vidićevo luksuzno imanje ima čak tri garaže, što je veoma pogodno za ljubitelje automobila, a iza kuće nalazi se ogroman travnjak sa golovima za fudbal. Besprekorno uređena unutrašnjost poseduje 5 soba, među kojima i onu za igru i bioskop.

Da li je vila Nemanje Vidića posle gotovo decenije prodata ili je još uvek u njegovom vlasništvu nepoznanica je, a ono što je poznato jeste da Vidići poseduju i nekretninu u naselju u sklopu najluksuznije marine na Jadranu, Porto Montenegro u Tivtu. 

Komentari (0)

Loading