Celebrity News

Krv nije voda: Iako ju je otac ostavio, Salvetina ćerka dovoljno porasla i donela odluku koje se majka plašila, tu ne može ništa (FOTO)

Ćerka Ljiljane Jakšić odabrala javni poziv

Krv nije voda: Iako ju je otac ostavio, Salvetina ćerka dovoljno porasla i donela odluku koje se majka plašila, tu ne može ništa (FOTO)

Luka Šarac

Ćerka Ljiljane Jakšić došla je u njen život, kada je glumica imala pedeset dve godie, i učinila da glumičin život bude san na javi. Iako je samohrani roditelj, koji se suočio sa brojnim poteškoćama, glumica je otkrila da je roditeljstvo bio njen san, upravo san koji ju je odvojio od partnera i Darijinog oca, koji sebe u tom snu nije video.

- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se moj san ostvario. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - rekla je svojevremeno glumica o ocu njenog deteta koji je dosta mlađi od nje.

Pročitajte: Mama te je tako dugo čekala - Ćerka Ljiljane Jakšić baš je porasla, pogledajte na koga liči (FOTO)

Luka Šarac

 

Iako odrasta bez oca, ćerka Ljiljane Jakšić Salvete uživa svu majčinu ljubav, a da krv nije voda dokazuje i da je malena Darija odlučila da od malih nogu sledi svoj najveći životni uzor - svoju majku.

Naime, glumica je nedavno tokom gostovanja u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila da je ćerka krenula njenim stopama i da želi da bude pevačica.

- Ona je vesela devojčica koja mnogo voli da peva. Peva kod Leontine u horu "Čarolija" i sva je puna pesme, razigrana je. Kod Slađane Rančić ide na gimnastiku i voli da poseti mamu u Skadarliji.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je mala Darija koju je Ljiljana Jakšić Salveta dobila u 52. godini - Rodila sam iz JEDNOG razloga

Jovanka Bojković

 

 

Ljiljana je, podsetimo, najpoznatija umetnica iz Skadarlije, a jednom prilikom je čak plesala sa sadašnjim američkim predsednikom Bajdenom kada je sa Aleksandrom Vučićem došao u čuvenu boemsku četvrt tokom zvanične državničke posete 2016. godine. 

 

Printscreen Tanjug

 

 

- Pozdravila sam ga kao i sve goste u Skadarliji, veselo, srčano. Nema tu laži, ja volim što su ti ljudi došli, to je i doprinelo da Bajden priđe i da se nasmeje. Onda smo se izljubili bratski, dva put, ja sam rekla tri puta, i onda sam mu ispričala priču o Skadarliji - rekla je Ljiljana u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i nastavila:

- Pružila ruku, pozvala ga na ples, on je bez dvoumljenja pristao na mali performans, imao je stav i odlučan korak. Čudan je osećaj, najpre goste pozdravljam kao ljude, bez obzira kojom se profesijom bave, drago mi je da je bio i da kao predsednik Amerike ponovo dođe - dodala je ona.

 

Komentari (0)

Loading