Celebrity News

U OVAKAV stan je doveo novu suprugu i bebu: Pogledajte gde je posle svega završio Nikola Rađen, da li biste vi ovde živeli? (FOTO)

Novi dom Nikole Rađena kutak je prilagođen tek rođenom sinu

U OVAKAV stan je doveo novu suprugu i bebu: Pogledajte gde je posle svega završio Nikola Rađen, da li biste vi ovde živeli? (FOTO)

Mnogo benefita Nikoli Rađenu donela je uspešna karijera vaterpoliste, istovremeno pred njega je stavila brojne izazove sa kojima se borio kao lav. Neke je pobedio, nekima nije uspeo da se odupre, dok se sa pojedinim i dalje bori.

Borac kakav jeste, Rađen nikada, međutim, nije posustao, iz svakog poraza izlazio je podignute glave, a iz pobede ponosan kao lav. Jedna od stavki koja je pored zlatnih medalja obeležila njegovu karijeru jeste konstantno menjanje lokacija.

Često se moglo čuti da je novi dom Nikole Rađena u Moskvi, kroz četiri godine pisalo se da se skućio u Atini ili nekom drugom grčkom gradu, a najsrećniji on je bio kada je mogao od svoga rada lepo da živi u Beogradu kraj svojih naslednica Nine i Tee.

Jovanka Bojković

 

To je, nažalost, bila baš retkost, a mnogi spekulišu da su velika i konstantna razdvojenost i odsustvo od doma uticali na njegov odnos sa bivšom suprugom Anom Kokić, od koje se rastao u miru. Danas Nikola i Ana kao prijatelji odgajaju svoje naslednice, potpuno su fokusirani na njihovo vaspitanje i to da izrastu u devojke koje voli sport.

Pročitajte: Sreću ne može da krije, OBJAVILA fotografiju: Evo ko je Ani Kokić prvi put posle razvoda vratio osmeh na lice (FOTO)

U međuvremenu Nikola je pronašao novu ljubav, kraj pevačice Milice Ristić sa kojom se nedavno venčao prvo u opštini, zatim i u crkvi, a pre par meseci zaljubljeni par je dobio i sina. Novi dom Nikole Rađena, gde njegove mezimice iz prvog braka imaju svoj prostor, sada je bogatiji za još jednog i to muškog člana kojeg sestre naprosto obožavaju.

ATA Images

 

Maleni Aleksej ukrao je srca svih članova porodice, posebno ponosnog oca koji ga gotovo ne ispušta iz ruku. Sve sa njim radi sve, gleda čak i utakmice, a takav jedan prizor Milica je podelia sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Kad se tata ponovo oženi: Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić o maćehi misle SAMO JEDNO, njihova reakcija na venčanje sve govori

Osim o beskrajnoj ljubavi oca i sina, Miličina objava posvedočila je divnoj uređenosti doma tek venčanih supružnika.

Instagram

 

Novi dom Nikole Rađena, zapravo njegov dnevni boravak čini kožna crna garnitura, sa zidova visi veliki televizor s ravnim ekranom, dok su po policama iznad poređane ikone.

Pročitajte: Tata i sin: Nikola i Aleksej Rađen uživaju u prelepom danu, prva porodična šetnja (foto)

 

Na prozorima su rebraste zavese a sve je u tamnijim, zagasitim tonovima. 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading