Celebrity News

Tek si se oženio, SRAM TE BILO: Rađen uhvaćen, bacio je oko na OVU poznatu voditeljku! Trudna supruga pojma nije imala (FOTO)

Ponašanje Nikole Rađena neće se dopasti njegovoj trudnoj ženi

Tek si se oženio, SRAM TE BILO: Rađen uhvaćen, bacio je oko na OVU poznatu voditeljku! Trudna supruga pojma nije imala (FOTO)

Ata Images

Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen, izabranici Milica Ristić nedavno se zaklelo na večnu ljubav, a budući da je pevačica u osmom mesecu trudnoće, te da do porođaja broji sitno, u porodičnom domu sa nestrpljenjem se očekuje prinova koja će uneti novu radost i neizmernu sreću. Ipak, idiličnu atmosferu moglo bi da pokvari ponašanje Nikole Rađena koje je sada glavna tema u medijima.

Naime, kako živimo u eri društvenih mreža na kojima je sve transparentno, posebno kada se radi o javnim ličnostima, nije bilo teško uočiti da proslavljeni sportista ima naviku da zaviri na profile poznatih, zgodnih dama, a upravo to je slučaj i sada, kada je potvrdu da mu se fotka Olje Crnogorac dopada ostavio u vidu lajka na njenom "Twitter" nalogu.

Pročitajte: Kad se tata ponovo oženi - Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić o maćehi misle SAMO JEDNO, njihova reakcija na venčanje sve govori

twitter printscreen

 

Atraktivna Olja, koja je hladne dane u našoj prestonici zamenila tropskim plažama Kariba, pratioce revnosno izveštava o svojim aktivnostima sa odmora, što ni oštrom Nikolinom oku nije promaklo, te se odlučio da lajkuje fotografiju popularne "Montenegrine" u bikiniju.

Kako je u prošlosti bio povezivan sa mnogim damama, a njegova privatnost i emotivni život često su bili tema raznih spekulacija, pa i dok je bio u braku sa Anom Kokić, ovaj njegov potez pokrenuo je brojne komentare i svi se pitaju kako će na ponašanje Nikole Rađena reagovati njegova lepša polovina Milica sa kojom samo što je uplovio u bračne vode i koja će mu sledećeg meseca podariti prvog sina.

Komentari (0)

Loading