Celebrity News

Kraj Rade je to bilo nemoguće! Haris Berković KONAČNO u ulozi koju je priželjkivao ceo život, ponosno je objavio da svi vide (VIDEO)

Haris Berković posle raskida uspeo u ovome

Kraj Rade je to bilo nemoguće! Haris Berković KONAČNO u ulozi koju je priželjkivao ceo život, ponosno je objavio da svi vide (VIDEO)

Umesto svadnenih zvona, prošle godine Haris Berković i Rada Manojlović na svoju romansu stavili su tačku. Od tada se nagađalo da li će se pomiriti, ili će svako nastaviti svojim putem, što se, po svemu sudeći na kraju i desilo. Haris Berković posle raskida od dugogodišnje emotivne izabranice potpuno se posvetio karijeri.

Pevač, za koga se neretko govorkalo da je u senci svoje starije devojke, konačno je zasijao punim sjajem. Naime, pevač je sada otvorio "TikTok", a uspeh koji je neverovatnom brzinom postigao, na ovoj mreži, sve je iznenadio.

Pročitajte: Rada i Haris zagrljeni objavili NAJLEPŠE VESTI, sve molitve su urodile plodom! Radin otac na ivici suza, DOČEKAO JE (FOTO)

 

 

Haris Berković posle raskida karijeru je nastavio da gradi u Bosni i Hercegovini i Evropi, a kada ne radi, vreme najčešće provodi u teretani. Da se njegov trud isplati svedoči njegov sjajan izgled, za kojim su poludele brojne devojke, koje ga prate na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži.

I dok mnogi komentarišu da je Harisovo vreme upravo počelo, jer pored Rade nije mogao da dođe do izražaja, drugima je jođ uvek žao što je popularni par ispisao poslednnje redove svoje priče.

Pročitajte: Prvi put im je vezu rasturio Momir, a sada Rada PETLJA SA NJIM - Potres u tek obnovljenoj vezi Rade i Milana (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading