Celebrity News

Tajno VENČANJE Ognjena Amidžića i Mine šokiralo i najbliže: Pogledajte koliko samo ona sija pored svog mladoženje (FOTO)

Ženi se Ognjen Amižić pišu portali

Tajno VENČANJE Ognjena Amidžića i Mine šokiralo i najbliže: Pogledajte koliko samo ona sija pored svog mladoženje (FOTO)

Nakon što se razveo od manekenke Danijele Dmitrovske Ognjen Amdžić uplovio je u emotivnu vezu sa koleginicom Minom Naumović. Sreću je voditelj ponovo pronašao kraj jedne lepotice, koja osim lepim izgledom pleni šarmom i zapravo poseduje sve osobine koje on kod žena ceni.

Emotivna veza kolega traje već nekoliko meseci, Mina se uselila u Ognjenov stan, što je i bio razlog spekulacija po portalima na konto venčanja. Naslov "Ženi se Ognjen Amidžić" osvanuo je i u današnjem Staru, što je domaću javnost ostavilo u stanju blagog šoka. 

Ata Images

 

 

Niko nije očekivao da će autor emisije "Amidži šou" nepunih godinu dana nakon razvoda stati na ludi kamen, iako je nekoliko puta izjavljivao da nije izgubio veru u brak.

 

Pročitajte: Koliko su zaljubljeni! Prvo letovanje Ognjena Amidžića i Mine Naumović: Pogledajte fotografije para sa egzotične destinacije

 

- Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka, ali imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnetka mora da ima bukvalno sve - izjavio je Ognjen, a nedugo od ove izjave u njegov život svratila je Mina.

 

Mirko Tabašević

 

Mlada voditeljka je 17 godina mlađa od Ognjena i svaki slobodan trenutak koristi da je kraj njega. Emotivni partneri dosta putuju zajedno, u poslednje vreme počeli su da dele i zajedničke objave putem društvenih mreža, a po mišljenju mnogih sve vodi ka narednom koraku - svadbi.

Pročitajte: Sve što sam ikada želeo: Amidžiću devojka za rođendan ispunila nešto posebno

 

Ženi se Ognjen Amidžić i to po treći put, vest je kojoj bi se mnogi obradovali, najpre bliski prijatelji voditelja kojima je drago što je ponovo srećan.

 

ata/instagram

 

 

Komentari (0)

Loading