Celebrity News

Zgodan i POZNAT: Vesna Radusinović ga je VOLELA pre Marića, sada je objavila fotografiju i svima su pale vilice kad su videli ko je

Vesna Radusinović ljubav posmatra kao svoju najveću pokretačku snagu

Zgodan i POZNAT: Vesna Radusinović ga je VOLELA pre Marića, sada je objavila fotografiju i svima su pale vilice kad su videli ko je

Privatna Arhiva

Postoje ljudi koji nisu spremni za spletkarenja i mržnju. Rođeni su isključivo za ljubav, da je šire, dele i umnožavaju. Takvi su retki ali ih ima, potrebno je samo dobro osmotriti, pronaći ih i odabrati da baš oni stanu uz vas kad je teško i lepo. Voditelj i glavni i odgovorni urednik Happy televizije Milomir Marić pre trideset godina učinio je baš to, osmotrio, dobro razmislio pa odabrao Vesnu Radusinović za svoju životnu saputnicu. U šali, prisećajući se momenta kada su leptirići proradili u stomaku književnica voli da istakne kako je zapravo ona njega birala i verovatno i jeste, jer se samo takav pristup očekuje od jedne jake, samostalne žene. Ipak, niko ne može poreći činjenicu da zajedno oni čine jedno, da su srodne duše iliti modernije rečeno perfect match.  Vesna Radusinović ljubav neizmernu gaji prema Mariću, jedini čovek kojeg voli više je njen sin Vedran, a nije tajna da se voditelj najlepše oseća kada je uz nevenčanu suprugu i posinka.

Pročitajte: Spremni za Uskrs: Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića, ovakvu dekoraciju i jaja niko nema (FOTO)

Instagram

 

Marić, međutim, nije prvi Vesnin suprug. Ranijh godina ona je bila udata za poznatog filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića sa kojim je dobila Vedrana. Svega godinu dana brak je trajao, a književnica je sarajevske ulice zamenila beogradskim. Preselila se i ako je danas pitate je li postupila ishitreno, reći će vam da joj je to najispravnija odluka u životu.

Pročitajte: Dom Vesne Radusinović i Marića izgleda kao salonac iz sna, a detalj na zidu će rasplakati i one bez srca! Ovde živi slavni par (FOTO)

Luka Šarac

 

 

Mnogi su tih godina želeli da sa Vesnom popiju makar kafu, ali nije svakome to polazilo za rukom. Samo odabrani mogli su se naći u njenom društvu, najpre prijatelji iz fakultetskih dana, koje je ona prigrlila kao porodicu i ostala sa njima u komunikaciji. Najbolji drug iz tog perioda nedavno je čak osvanuo i na Vesninom profilu.

Pročitajte: Baš su bili par, svi su se okretali za njima: Njemu je pre Marića Vesna Radusinović rekla DA, uvek je bio u društvu poznatih

Instagram

 

Objavila je književnica fotografiju sa visokim, zgodnim, muškarcem, a ispod dodala opis:

-  Jedna studentska .. ne.. nije Marija Šnajder.. a ni Šabrol .. moj bff Klojd & me u akciji osvajanja slobode, koja tako priliči i liči mladosti.

Pročitajte: Fotka dana i velika radost: Vesna Radusinović i Milomir Marić POSLE 30 GODINA u svom domu dočekali OVO

Instagram

 

Vesna Radusinović ljubav nesebično pruža dragim ljudima, za one koji su joj prirasli srcu u stanju je sve da uradi. Hrabra je da stane u odbranu, lojalan je prijatelj zbog čega je vrlo cenjena, dok o njenom humoru poseban tekst treba napisati.

Komentari (0)

Loading