Celebrity News

Anđelka Prpić sa dečkom prvi put pozira na crvenom tepihu: Jedan detalj dovoljno govori o njima, pogledajte fotke

Anđelka Prpić sa dečkom prvi put u javnosti nakon porođaja

Anđelka Prpić sa dečkom prvi put pozira na crvenom tepihu: Jedan detalj dovoljno govori o njima, pogledajte fotke

ATA Images

Nije još prošlo ni mesec dana od kako je mala Čarna stigla na svet, a mama i tata su već uspeli da nađu malo vremena za sebe i nasamo se posvete svojoj romansi. Naime, Anđelka Prpić sa dečkom Markom Žugićem pojavila se na Belgrade River Festu i odmah postala tema večeri.

Odevena u mini srebrnu haljinu, koju je upotpunila ljubičastim štiklama i maslinastom torbom, Anđelka je izgledala kao modna ikona. Svojim pojavljivanjem glumica je odmah razbila mit da žene nakon porođaja nemaju vremena za sebe i neretko zapostave svoj izgled.

Ona je ovim fantastičnim izdanjem i besprekornom linijom mamila komplimente.

Pročitajte: Navalio kao blesav! Dečko Anđelke Prpić se ljubi u parku sa prelepom plavušom, pogledajte fotku

Boško Karanović

 

 

Anđelka Prpić sa dečkom se držala za ruke, a energiju i zaljubljene poglede, koje su razmenjivali, teško je bilo sakriti.

 

Boško Karanović

 

 

Anđelka i Marko dolaskom ćerkice spoznali su neku novu dimenziju ljubavi, a sreća na njihovim licima zračila je na prvi pogled. 

 

Pročitajte: Stomak do zuba i voljeni Marko pod rukom - Fotografije Anđelke Prpić sa odmora otkrivaju koliko je zaljubljena

Boško Karanović

 

 

 

 

Podsetimo, ovaj zaljubljeni par otpočeo je i zajednički život i svi tračevi koji su se o njima pojavljivali u medijima nisu uticali na odnos koji je očigledno stabilan i predodređen da traje dugo.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading