Lepota

Drugi porođaj posle tridesete ovo učini od žene: Anđelka Prpić uslikana kod frizera i svi su šokirani njenim izgledom (FOTO)

Linija Anđelke Prpić nakon porođaja sve iznenadila

Drugi porođaj posle tridesete ovo učini od žene: Anđelka Prpić uslikana kod frizera i svi su šokirani njenim izgledom (FOTO)

ATA Images

Prošlo je tek dve nedelje od kada je Anđelka Prpić na svet donela svoju Čarnu, a ona je već uspela ono što mnoge žene smatraju nemogućim - liniju je dovela do savršenstva.

Linija Anđelke Prpić savršena je, a mnogi se pitaju kako je glumici to pošlo za rukom i kako je posle drugog porođaja uspela da izgleda kao pre porođaja za tako kratko vreme.

Pročitajte: TIK PRED POROĐAJ! Anđelka Prpić objavila vesti koje su RASPLAKALE SVE - Ne mogu više da krijem šta mi Marko radi (FOTO)

Instagram

 

Tajna je u izbalansiranoj ishrani, koju uz pomoć nutricioniste Anđelka prati već neko vreme, zbog čega je još pre porođaja njen metabolizam bio u dobrom stanju, što je dodatno pomoglo gubitku kilaže nakon porođaja.

Boško Karanović

 

 

- Za vitku liniju ne mogu da preuzmem zasluge baš samo ja. Moje zasluge su u tome što sam pronašla osobu koja radi detoks program. Ona je školovana za to i radi vrlo ozbiljno i profesionalno - navela je glumica za "Telegraf" svojevremeno i dodala:

- Ona je uzela u obzir to šta ja volim, koje su moje navike, kada ležem, kada se budim i sve to je uklopila u moj jelovnik. Dakle redukovala sam ishranu - otkrila je ona.

Pročitajte: Otac Anđelke Prpić ne može više da ćuti! Javno izneo stav o ćerki i njenom novom dečku, POTRES u porodici (FOTO)

Instagram

 

Ipak, linija Anđelke Prpić sada je više nego ikad oduševila njene fanove, jer je kilograme izgubila u rekordnom roku, a uz to, mnogi su primetili da joj dolazak bebe u porodični dom veoma prija, jer osmeh ne skida sa lica, zbog čega izgleda nikad lepše! Fotografija iz frizerskog salona oduševila je fanove i svi su joj čestitali na neverovatnoj disciplini i volji.

ATA Images

 

 

Pored toga, ona se trudi da i uprkos novorođenčetu za sebe ima vremena, jer vrlo dobro zna da je zadovoljna mama preduslov za zadovoljnu i srećnu bebu.

Komentari (0)

Loading