Celebrity News

Milica Pavlović otvorila dušu o novom muškarcu: Nikada mi nije bio potreban njegov debeli novčanik, samo zagrljaj (VIDEO)

Milica Pavlović za Story iskreno o novoj ljubavi

Milica Pavlović otvorila dušu o novom muškarcu: Nikada mi nije bio potreban njegov debeli novčanik, samo zagrljaj (VIDEO)

Boško Karanović

Dan pošto je pustila u prodaju peti album po redu pod nazivom “Lav” Milica Pavlović za Story je dala nikad iskreniji intervju.

Pročitajte: Posle Amsterdama Milica Pavlović se pojavila u Beogradu: Njeno ponašanje svi komentarišu

Pevačica raskošnog muzičkog talenta, neverovatne upornosti i harizme podelila je detalje iz svoje privatnosti o kojima do sada nije govorila.

Boško Karanović

 

Dok prima pohvale i uživa u sjajnim reakcijama i velikom broju pregleda na novim pesmama, od kojih su se do sada najviše istakle "Lav" i "Ilegala", Milica sprema i veliki solistički koncert u Beogradu 23. decembra ove godine, a karte je ove nedelja pustila u prodaju. 

Između ostalog, Milica za Story otkriva da li je i kome pošlo za rukom da zauzme mesto njenog prethodnog, sada već bivšeg izabranika

Pročitajte:Dolaskom maćehe u moj život sve se promenilo... Milica Pavlović za Story otkriva kakva je situacija u porodici i zbog čega je i pored uspeha tužna

Kako se bori sa predrasudama, kakvog muškarca bi volela pored sebe i šta u njemu traži, samo su neka od pitanja koja smo joj postavili na druženju sa medijima koje je organizovala ove nedelje. 

Boško Karanović

 

Osim detalja o ljubavi, Milica je otkrila i kakvo iznenađenje je spremila za čitaoce magazina Story. Pogledajte o čemu se radi u videu ispod:

Komentari (0)

Loading