Lifestyle

Skromna crvena kuća na kraju sela Bunibrod: Milica Pavlović se ne stidi da pokaže dom u kom je rasla, jedan detalj će vas rasplakati (FOTO)

Kuća u kojoj je odrasla Milica Pavlović skromna je nekretnina u selu Bunibrod

Skromna crvena kuća na kraju sela Bunibrod: Milica Pavlović se ne stidi da pokaže dom u kom je rasla, jedan detalj će vas rasplakati (FOTO)

Otkako je kao učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" kročila na estradnu scenu, pa sve do danas kada se može pohvaliti zavidnom karijerom i brojnim hitovima, muzička zvezda Milica Pavlović ne prestaje da intrigira javnost kako svojim izgledom, tako i stavom i energijom. Kao jedna od najtraženijih, najangažovanijih i zasigurno najplaćenijih mladih pevačica, ona je mukotrpnim radom uspela sebi da obezbedi luksuznu nekretninu u prestonici, a svojih korena nikada se nije stidela te je svima poznato da se kuća u kojoj je odrasla Milica Pavlović nalazi u jednom malom mestu nadomak Leskovca.

- Presrećna sam što sam iz malog mesta Bunibroda i uvek ću ga s poštovanjem i najlepšim rečima spominjati - rekla je pevačica jednom prilikom i dodala da se oni koji su svesni svog uspeha ne stide mesta iz kog potiču.

Pročitajte: Posle Amsterdama Milica Pavlović se pojavila u Beogradu - Njeno ponašanje svi komentarišu

Blic TV printscreen

 

Milica koja je inače rođena u Švajcarskoj, detinjstvo je provela u Donjem Bunibrodu, odgajili su je baka i deka za koje je posebno bila vezana, pa joj je i njihova smrt veoma teško pala.

Pročitajte: Dolaskom maćehe u moj život sve se promenilo... Milica Pavlović otkriva kakva je situacija u porodici i zbog čega je i pored uspeha tužna

Blic TV printscreen

 

Deda i baba su se bavili poljoprivredom, imali su bašticu koju su obrađivali zajedno i sa puno ljubavi, a Milica koja je uvek isticala da je period koji je provela na selu jedan od najlepših, nije se libila da im pripomogne u održavanju domaćinstva.

Pročitajte: Preokret! Novi detalji odnosa Milice Pavlović s majkom ukazuju da ni sama pevačica nije znala celu istinu

Blic TV printscreen

 

Iako u njoj dugo niko ne živi, kuća u kojoj je odrasla Milica Pavlović mesto je gde ona rado dolazi i koje u njoj budi najlepše emocije, a neretko putem društvenih mreža imali smo prilike da vidimo kako njen kutak prepun uspomena izgleda.

Pročitajte: STRAST i LJUBAV više ne mogu da se kriju - Milica Pavlović i Miloš Timotijević KONAČNO SVE PRIZNALI (FOTO)

Blic TV printscreen

 

Iza visoke kapije krije se malo dvorište i skromna kuća okrečena u roze, a iako je već duže vreme prazna, sve je sređeno pod konact, trava je uredno pokošena, zasađeni su vinova loza i tuje.

Vidi se od koga je nasledila lepotu - Ovo je Mira Đorđević, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama nije u kontaktu (FOTO)

Instagram

 

U kući sa dva ulaza okruženoj zelenilom Pavlovićeva je uživala kao devojčica, a kasnije kada se i sama poslovno ostvarila, prema rečima meštana, nikada nije dozvolila da njenim najmilijma nešto nedostaje, te je redovno ulagala u nju.

Komentari (0)

Loading