Celebrity News

Posle Amsterdama Milica Pavlović se pojavila u Beogradu: Njeno ponašanje svi komentarišu

Ponašanje Milice Pavlović ne prestaje da se komentariše

Posle Amsterdama Milica Pavlović se pojavila u Beogradu: Njeno ponašanje svi komentarišu

Manekenka, dizajnerka i supruga fudbalera Luke JovićaSofija Milošević sinoć je povodom 32. rođendana upriličila gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde je okupila veliki broj prijatelja, a među zvanicama, pored pop dive Jelene Karleuše koja je privukla veliku pažnju, glavna tema je izgled kao i ponašanje Milice Pavlović, pevačice koja je najprimećenija gde god da se pojavi.

Pročitajte: Raspomamljena estrada na rođendanu Sofije Milošević! Karleuša se popela na sto, Jelisaveta Orašanin na ivici suza - Pogledajte fotke i snimke

Instagram

 

Naime, iako samo što je stigla sa nastupa održanog u Amsterdamu gde je ponovo oborila rekord posećenosti, a zatim iskoristila sunčan dan kako bi prošetala gradom i obišla po koju radnju, naporno putovanje nije je sprečilo da čitave noći neumorno đuska na Sofijinoj žurci koja će se dugo prepričavati.

Pročitajte: Dolaskom maćehe u moj život sve se promenilo... Milica Pavlović otkriva kakva je situacija u porodici i zbog čega je i pored uspeha tužna

Ponašanje Milice Pavlović uvek spremne za dobru pesmu i druženje, danas je glavna tema medija i svi komentarišu da takvu devojku vredi imati za prijatelja jer zrači isključivo pozitivnom energijom i sa njom je dobar provod zagarantovan.

Osim toga što je bila među najveselijima, Milica je svojim izgledom i stajlingom takođe mnoge oduševila. Ona je za ovu priliku odabrala elegantnu crnu haljinu otvorenih leđa koja joj je, svi se slažu, savršeno pristajala, a pokazale je i svoje plesno umeće kojim je dodatno zagrejale atmosferu.

Komentari (0)

Loading