Celebrity News

Nema laži, nema prevare: Maja Volk objavila fotografiju u kupaćem, ovako izgleda telo žene sa 64 godine (FOTO)

Objava Maje Volk iznenadila njene pratioce

Nema laži, nema prevare: Maja Volk objavila fotografiju u kupaćem, ovako izgleda telo žene sa 64 godine (FOTO)

Luka Šarac

Objava Maje Volk podigla veliku prašinu.

Voditeljku, scenaristkinju, univerzitetsku profesorku, fado muzičarku i zaljubljenicu u slikarstvo nije slomila bolest sa kojom se pre 14 godina suočila, naprotiv surova dijagnoza raka grla i prognoze stručnjaka da joj je ostalo tri meseca života probudili su u njoj borca, i u najtežim trenucima Maja Volk pronašla je nadu za novi život.

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda kuhinja Maje Volk - San svake domaćice, bela boja, savršen dizajn i mesto gde nastaju sirovi obroci (FOTO)

Sada se ponovo raduje životu čije je temelje sama postavila i za sebe danas kaže da je kreativna i slobodna žena koja se više ničeg ne plaši, već raduje dolasku vremena.

youtube printscreen

 

Njenom ozdravljenju umnogome je doprineo poseban režim ishrane baziran na sirovom voću i povrću, pa Maja koja je veoma aktivna na društvenim mrežama ne propušta priliku da svima preporuči sirovu vegansku hranu koju već dugi niz godina praktikuje.

Često ona sa pratiocima deli zdrave recepte, pa svaka objava Maje Volk izazove veliko interesovanje u javnosti, međutim jedna je privukla nezapamćenju pažnju kao i mnoštvo komentara na račun Majine sjajne forme.

Pročitajte: Sve ti se vidi! Maja Volk obukla prekratak šorts, da li biste se vi usudili da ovako izađete iz kuće? (FOTO)

Naime, da se umetnica odlično oseća u svojoj koži, svima je jasno nakon fotografije koja je osvanula na njenom "Instagram" profilu, a za hrabrost da u sedmoj deceniji pokaže telo u kupaćem kostimu, ona je prikupila brojne pohvale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

Iako je objava Maje Volk prvobitno iznenadila njene pratioce, budući da nisu navikli da je vide u ovakvom izdanju, smelost da bez filtera i fotošopa pokaže kako zaista izgleda žena u zrelim godinama, prepuna samopouzdanja, naišla je na oduševljenje, posebno pripadnica nežnijeg pola.

Pročitajte: Bolna ispovest Maje Volk za Story - Da me maćeha prihvatila, možda bi moj otac bio živ

Komentari na račun njenog izgleda, kao i mladalačkog duha koji je uspela da sačuva nisu izostali, a mnogi su se složili i da cenjena umetnica i te kako zna da uživa u životu, posebno u letnjim danima.

Komentari (0)

Loading