Celebrity News

Do RASTANKA je moralo doći! Vujadin Savić se oglasio na Instagramu i slomio srce svima: Ovo je njegovo saopštenje (FOTO)

Objava Vujadina Savića rastužila je mnoge

Do RASTANKA je moralo doći! Vujadin Savić se oglasio na Instagramu i slomio srce svima: Ovo je njegovo saopštenje (FOTO)

Nekadašnji fudbaler i suprug glumice Mirke Vasiljević sa kojom je u emotivnoj vezi više od deset godina i sa kojom ima četvoro dece, za razliku od svoje drage veoma je aktivan na društvenim mrežama. Svaka objava Vujadina Savića kojom on pratioce pušta da zavire u njegovu svakodnevnicu, privlači veliku pažnju, a navikli smo od njega i da svoje mišljenje bez zadrške iznosi na svaku temu.

Pročitajte: Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića će vas šokirati, a pogotovo ovo što on čuva na zidu (FOTO)

Instagram

 

Putem "Instagrama" on neretko voli i da iskaže svoje emocije, a upravo to je slučaj bio i sada, te ni najnovija objava Vujadina Savića nije bila izuzetak, naprotiv naišla je na mnoštvo reakcija.

Budući da je od malih nogu u njegovom srcu crveno-beli klub u kojem je veliki uspeh ostvario prvenstveno njegov otac, a zatim i on koji je nosio i kapitensku traku, ne treba da čudi činjenica što je trenersku karijeru želeo da nastavi u našem najtrofejnijem klubu i postao član stručnog štaba.

Pročitajte: Deca Vujadina Savića i Mirke Vasiljević sa ocem na utakmici - Baš su porasli, a jedan detalj na Adrijani svi komentarišu (FOTO)

Instagram

 

Veliki uspeh na čelu sa trenerom Milošem Milojevićem ove sezone ostvraili su crveno beli, a zasluge su naravno pripale i Vujadinu. Dupla kruna je osvojena, međutim u nove izazove koji slede, čitav tim moraće da se upusti sa novim šefom struke.

Svoje igrače pored linije travnate površine na svakoj utakmici neće više motivisati Milojević, a na tu temu nije mogao da se ne oglasi Vujadin.

Pročitajte: Za sve su krive PARE - Vujadin je rekao KRAJ, UPLAKANA MIRKA ne zna kako da objasni deci šta se dogodilo

Instagram

 

- Šefe, hvala ti na svemu što si uradio za naš klub, na svakoj pobedu i trofeju koji smo osvojili. Biti deo stručnog štaba na čelu sa tobom veliko je iskustvo i zadovoljstvo. Sve znaš! Srećno - glasla je emotivna objava Vujadina Savića prepuna poštovanja, a na istu nisu mogli ostati ravnodušni njegovi pratioci, posebno vatreni zvezdini navijači.

Komentari (0)

Loading