Celebrity News

Bravo, kraljice! Stiže kao PLOD njihove velike ljubavi: Marija Petronijević podelila PREDIVNE VESTI, suprug i sinčić plaču od sreće (FOTO)

Objava Marije Petronijević naišla na predivne reakcije

Bravo, kraljice! Stiže kao PLOD njihove velike ljubavi: Marija Petronijević podelila PREDIVNE VESTI, suprug i sinčić plaču od sreće (FOTO)

Glumica Marija Petronijević pre nekoliko godina odlučila se na krupan korak. Ona je naime odlučila da napusti Beograd i život obasjan svetlima reflektora, te se povukla iz javnosti i posvetila se porodici.Ona je sa suprugom Milinkom i sinčićem od kojeg se gotovo ne odvaja napravila pravi raj okružen zelenilom u rodnom selu Visibabe kod Požege, a koliko joj potpuno drugačiji način života prija uverili smo se zahvaljujući njenom "Instagram" profilu gde je i sada osvanula objava Marije Petronijević koja je oduševila čitavu javnost. 

Pročitajte: DUPLA SREĆA - Godinu dana od rođenja prvog deteta Marija Petronijević objavila DIVNE VESTI! Svi joj čestitaju (FOTO)

Naime, kada je grad zamenila selom, pored toga što je posvećena supruga i majka, Marija se posvetila i gajenju životinja i baštovanstvu, a povrće koje uzgaja ona koristi u ishrani za svoju porodicu i svakim novim snimkom iz svoje bašte glumica pobere brojne pozitivne komentare.

Pročitajte: Suprug Marije Petronijević objavio fotografiju poznate pevačice uz čudan komentar - Svi se pitaju šta ovo znači

Kako se pohvalila, ove godine glumica eksperimentiše sa paradajzom koji je posađen u šljunak, a objava Marije Petronijević vrlo brzo postala je viralna.

- Na fotografiji je prikazana sorta paradajza koji je posađen u šljunak. Ispod šljunka nema zemlje, dake samo je šljunak. Paradajz se hrani vodom koja po principu plime i oseke ispunjava prostor u koji je sađen, ali tako da se voda sa hranjivim materiama ne zadržava duže nego što je potrebno da bi koren billjke mogao da diše, ali opet dovljno često, da bi hranjive materije mogle da budu dostupne biljci da nesmetano raste - napisala je Marija pa dodala:

Pročitajte: Sin Marije Petronijević PRESLIKAN majka - Pogledajte prve fotografije dečaka koji odrasta na selu sa roditeljima, PRESLADAK JE

- Kod nekih je paradajz odavno zemtnuo plodove. Moj je još uvek mali i verovano će biti problema sa oprašivanjem i temperaturama koje dolaze, ali svaki pokušaj, pa i ovaj, ima kao posledicu još nešto: znanje i iskustvo, koje ima nemerljlvu vrenosti, posebno ako smo u mogućnosti da ih primenimo i prenesemo. Sorta paradajza je ZLATNA MEDALJA, koja je inače žute boje, ali ostaje da vidimo u šta će da poraste - iskazala je ona svoju bojazan da bi moglo biti problema u kasnijem odgoju povrća, međutim mnogi su mišljenja da nema potrebe za istom jer su to ipak plodovi koje neguje sa mnogo ljubavi.

Komentari (0)

Loading