Celebrity News

Posle suza i bolesti: Saša Kovačević i devojka Zorana sinoć PRESREĆNI objavili PREDIVNE VESTI, čestitke pljušte sa SVIH STRANA (FOTO)

Saša Kovačević u javnosti pojavio se i oduševio

Posle suza i bolesti: Saša Kovačević i devojka Zorana sinoć PRESREĆNI objavili PREDIVNE VESTI, čestitke pljušte sa SVIH STRANA (FOTO)

Ata Images

Saša Kovačević u javnosti nije se pojavljivao otkako se suočio sa zdravstvenim problemima. 

Naime, prošlog meseca pevač je hospitalizovan zbog narušenog zdravlja i loše krvne slike, pa je otkazao i sve nastupe, a njegovi fanovi i te kako su bili zabrinuti.

 

- Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo - rekao je on u snimku koji je pre nedelju dana podelio na "Instagramu", a da se sada odlično oseća pokazuje i to što se Saša Kovačević u javnosti konačno pojavio.

Pročitajte: Bio je najlepši dečko na estradi - Sašu Kovačevića pogodila teška bolest, pogledajte kako izgleda posle bolnice (FOTO)

Naime, grčka megazvezda Nikos Vertis sinoć je održao spektakularni koncert na stadionu "Tašmajdan", a među brojnim obožavaocima našle su se i mnoge poznate face.

Ata Images

 

 

Ipak, najveću pažnju privukao je upravo pevač koji se na koncertu pojavio i to kao specijalni gost. Sale je  otpevao svoje velike hitove koje u originalu peva popularni Grk, a koji su mu doneli ogromnu popularnost i malo je reći da je oduševio publiku i verne fanove kojima je laknulo što su se svojim očima uverili da se on u potpunosti oporavio, te da je sa njegovim zdravljem sve u savršenom redu.

Ata Images

 

 

Saša Kovačević u javnosti pojavio se u pratnji svoje partnerke Zorane koja mu je inače u teškom periodu bila najveća podrška, a radost što se tako brzo oporavio nisu mogli da sakriju, čemu svedoče i široki osmesi na njihovim licima.

Ata Images

 

 

Par je i na konto izgleda i modnog odabira dobio mnoštvo komplimenata i svi se slažu da izgledaju bolje nego ikad.

Ata Images

 

 

Zorana je ponela crnu suknju sa dubokim šlicem i top majicu uz koje je uparila crne atraktivne sandale, dok se Sale opredelio za veoma elegantnu varijantu - klasičnu belu košulju, teget pantalone i braon cipele. 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading