Celebrity News

Pustio bradu i kosu: Stefan Živojinović KONAČNO u javnosti, pogledajte kako sada izgleda i šta ima da kaže o braći Viktoru i Filipu (FOTO)

Stefan Živojinović u javnosti nakon dužeg vremena

Pustio bradu i kosu: Stefan Živojinović KONAČNO u javnosti, pogledajte kako sada izgleda i šta ima da kaže o braći Viktoru i Filipu (FOTO)

Stefan Živojinović u javnosti odlučio je da se već duže vreme ne pojavljuje. Pre više od tri godine on je rešio da se povuče iz javnog života i pored toga što su mu mnogi predviđali blistavu pevačku karijeru. Na javnim događajima ni sa porodicom se ne pojavljuje, na društvenim mrežama takođe uopšte nije aktivan, te se mnogi pitaju gde je i kako sada izgleda Brenin i Bobin naslednik.

Andreja Damnjanović

 

Na ova pitanja odgovore smo dobili upravo danas, a povod je prelep. Naime, Stefan Živojinović u javnosti, tačnije na "Instagramu" svog brata osvanuo je u društvu porodice koja se okupila kako bi zajedno proslavili njegov divan dan.

Pročitajte: Kad sin NAPUSTI PORODICU i neće da dođe ni na majčin 60. rođendan - Brena objavila Stefanovu sliku, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Instagram

 

Brenin i Bobin sin, napunio je danas 31. godinu, što je sa pratiocima na društvenim mrežama podelio njegov brat Viktor koji mu je uz srca poželeo najlepše želje.

Da je sve u savršenom redu kada su u pitanju porodični odnosi Živojinovića sada je svima jasno, a iako je vidna promena u njegovom izgledu i imidžu, mnogi se slažu i da Stefan izgleda bolje nego ikad, te da mu miran život van medijskog fokusa izuzetno prija. 

Komentari (0)

Loading