Celebrity News

Venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Voditeljka POKAZALA PRSTEN, drugarice ČESTITAJU (FOTO)

Venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića aktuelna je tema portala već tri godine

Venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Voditeljka POKAZALA PRSTEN, drugarice ČESTITAJU (FOTO)

Boško Karanović

Venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića prvi put tema medija postalo je pre nešto više od tri godine. Voditeljka i sin glumice Ljiljane Dragutinović pred pandemiju otpočeli su romansu, a situacija oko zatvaranja navela ih je da ubrzaju proces i brže od očekivanog otpočnu i život pod istim krovom. Provodeći sate i dane usmereni isključivo jedno na drugo Marija i Bane shvatili su da su srodne duše, da se po svim pitanjima odlično slažu, a nekako spontano uvideli su i da bi logičan sled bio da svoj odnos u nekoj bliskoj budućnosti dodatno prodube i krunišu ga brakom.

Pročitajte: Marija Kilibarda i Bane Vučelić KONAČNO zajedno u javnosti! Samo da vidite kako je gleda i koliko je ponosan na nju (FOTO)

Boško Karanović

 

Ovu ideju voditeljka i njen izabranik podelili su tek sa nekoliko prijatelja, na njihovu žalost, ona je stigla i do medija. Proteklih nekoliko godina bar jednom mesečno venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića u fokusu je medijskog interesovanja. Jednom ih venčavaju, drugi put svadbeno veselje odlažu i sve tako ukrug.

Pročitajte: Marija Kilibarda blista pored Baneta Vučelića: On zbog ljubavi doneo važnu odluku, ona otkrila detalje venčanja FOTO

Instagram

 

 

Najnovija Kilibardina fotografija razlog je za nove medijske spekulacije po pitanju svadbe. Na "Instagramu" voditeljka je objavila sliku svoje ruke i na njoj prsten, a istoga trena oni koji nisu upućeni u to da je nedavno ona kreirala još jednu kolekciju nakita pomislili su da je predivni detalj dobila od Banta na konto veridbe.

 

Komentari (0)

Loading