Celebrity News

Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa zajedničkog putovanja: Prezgodni doktor više neće da kriju vezu, posvetio joj i emotivnu poruku

Dečko Vesne Dedić ne razdvaja se od voditeljke

Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa zajedničkog putovanja: Prezgodni doktor više neće da kriju vezu, posvetio joj i emotivnu poruku

Emotivni život Vesne Dedić već godinu dana u fokusu je medija, tačnije od momenta kada je počelo da se nagađa da je harizmatična voditeljka otpočela vezu sa zgodnim doktorom. Novi dečko Vesne Dedić ne krije emocije preme književnici, a i s njene strane karte su vrlo otvorene. Iako Vesna još uvek nije potvrdila romansu, njih dvoje se već dve godine bukvalno ne odvajaju.

Pročitajte:OPA: Sanja Marinković konačno progovorila o prekidu prijateljstva sa Vesnom Dedić, istina je MNOGO TUŽNA

Zaljubljeni par svaki slobodan trenutak provodi zajedno, vikende i odmore, a sve ukazuje na to da će ova veza ili bar blisko prijateljstvo uskoro prerasti u nešto veće.

 

Instagram

 

 

Da je to između voditeljke i doktora ono pravo najbolje svedoče snimci i fotografije nastale na otvaranju Banja Luka Festa.

 

Instagram

 

 

Vesna i njen izabranik prisustvovali su nastupu Marije Šerifović, jedno drugome čitave večeri pevali su romantične stihove, što je Vesna podelila na Instagramu, a par snimaka na svom profilu objavio je i novi dečko Vesne Dedić, tj. ovaj prezgodni muškarac za kog smo sigurni da Vesni mnogo znači.

Pročitajte:Savršenstvo postoji: Trik haljina Vesne Dedić skida kilograme, a dame u šezdesetim će je obožavati ovog leta FOTO

U svom postu on ju je oslovio po prezimenu i upitao šaljivo:” I šta smo naučili Dedić? Nijedne usne se ne ljube same”, što je svima bilo zanimljivo.

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

11:46 27.08.2023

Stvarno je zgodan doktor,svaka čast dedicka,nije ni čudo što te otkacila marinkovicka.ljubomora je čudo.