Moda

Sandale Ane Bekute svaka dama u srednjim godinama mora da ima ovog leta: Boja ide uz sve, cena će vas pozitivno iznenaditi (FOTO)

Autor: | 13/06/2023

Sandale Ane Bekute oduševiće vas

Sandale Ane Bekute svaka dama u srednjim godinama mora da ima ovog leta: Boja ide uz sve, cena će vas pozitivno iznenaditi (FOTO)

ATA Images

Ana Bekuta je dama koja drži do sebe, i to svakako važi i za odabir njenih autfita. Bekuta retko kada pogreši kada kombinuje odevne predmete, a njeno današnje izdanje pred snimanje "Zvezda Granda" nikako nije razočaralo.

ATA Images

 

Haljina leopard printa učinjena je dodatno zanimljivom delovima ukrašenim čipkom, a preko nje nabacila je kaput printa druge životinje.

Pročitajte: Da li biste vi smeli ovo da obujete? Ana Bekuta na udaru kritika zbog patika koje nosi, a tek da vidite kako ih je uklopila (FOTO)

Na ovaj eklektični spoj retko ko bi imao hrabrosti da ponese, ali Bekuta je samouvereno prošetala u ovoj kombinaciji.

ATA Images

 

Iako je starinska smeđa torbica upala u oko svojom jedinstvenom izradom, ipak je mnogima pažnja bila usmerena na drugi deo Bekutine kombinacija, a to su sandale.

Pročitajte: Cipele Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom - Da li biste poneli ovakvu obuću sa crnim kaputom? (FOTO)

Široka peta biće veliki hit ovog leta, kako za mlade devojke, tako i za starije dame, a takva peta oomogućuje stabilnost i udobnost tokom celog dana.

ATA Images

 

Bekutine bež sandale ukrašenje su zlatnim detaljima, i ovakva elegantna cipela dobro će ići i uz kombinacije za kancelariju, kao i za večernji izlazak.

Pročitajte: U vanbračnoj zajednici živeli su 10 godina - Ovaj poznati muzičar bio je velika ljubav Ane Bekute, promenio joj je život FOTO

Iako su sandale Ane Bekute brendirane, jeftinija verzija može se kupiti i u Srbiji. Slične smo pronašli u Zari, i to po pristupačnoj ceni od 3.290 dinara.

Komentari (1)

Loading