Moda

Skinula se Ivana Mihić i pokazala telo: Komentari pljušte, nisu svi oduševljeni ovim što su videli (FOTO)

Stajling Ivane Mihić nikada nije preterano upadao u oči modnih stručnjaka

Skinula se Ivana Mihić i pokazala telo: Komentari pljušte, nisu svi oduševljeni ovim što su videli (FOTO)

Po uzoru na svoju majku Veru Čukić Ivana Mihić prema garderobi uvek se odnosila sa puno pažnje. Vrlo brižljivo birala je u čemu će da prošeta ulicom, ode do pozorišta ili pak prodefiluje crvenim tepihom.

Veliki trud da ostane dosledna sebi i ne pogreši prepoznali su modni kritičari zbog čega dramsku umetnicu nikada nisu previše komentarisali. Stajling Ivane Mihić bio je oduvek za pohvalu ne za kritiku, a njena dobra linija trpela je čak i male modne ispade, ako ih je i imala.

Pročitajte: Zavirite na imanje Ivane Mihić u Brestoviku: Ovakav raj smo viđali samo na televiziji, jedan detalj pokazuje kakva Ivana je domaćica (FOTO)

Crna boja poslednjih godina preovlađuje u glumičinom garderoberu. Otkako je izgubila oca Ivana se posvetila veri, redovno posećuje crkve i manastire a u skladu sa tim se i odeva.

Arhiva Hello!

 

Sve je uglavnom zatvoreno i svedeno, a nekako je taj stil odevanja ušao i u njenu svakodnevnicu. Tek povremeno ona iskoči iz zone komfora, a sa pratiocima na Instagramu voli da podeli kako se nekada, dok je bila mlađa, oblačila.

Pročitajte: Dečko Ivane Mihić je zgodan i glumac KOG SVI ZNATE: Osvojio ju je kad se najmanje nadala, pogledajte zajedničku fotku

Razlika između tog vremena i današnjice drastična je, a to se najbolje može zaključiti na osnovu Ivanine poslednje objave.

Na slici iz mlađih dana ona pozira u teksas miniću, providnoj majici, sa krznom oko vrata. Stajling Ivane Mihić bio je tada smeo i mladalački, a mora joj se odati priznanje da joj je divno stajao i isticao njene adute.

Instagram

 

Fotografja svedoči izvajanim, mišićavim nogama glumice, uskom struku na kojoj joj danas mnogo mlađe koleginice mogu pozavideti.

 

 

Komentari (0)

Loading