Celebrity News

Emili Tipsarević izrasla u devojku: Nova fotka ćerke Biljane i Janka šokirala sve, zar je prošlo toliko godina? Evo kako sada izgleda (FOTO)

Ćerka Biljane i Janka Tipsarevića već je velika curica

Emili Tipsarević izrasla u devojku: Nova fotka ćerke Biljane i Janka šokirala sve, zar je prošlo toliko godina? Evo kako sada izgleda (FOTO)

Često je ranijih godina ćerka Biljane i Janka Tipsarevića bila tema medija. 

Dizajnerka i teniser nisu je krili od javnosti, naprotiv, tokom fotografisanja za lifestyle magazine isticali su je u prvi plan i tako je bilo sve dok nisu postali roditelji i dečaka.

Pročitajte: Porodica je pravila šampiona, a onda je došla ona: Dever Biljane Tipsarević otkrio šta ZAISTA misli o snaji i lošim odnosima u porodici

Maleni Noa ukrao je srce svim članovima porodice a postao je i vodeća tema magazina i portala.

Instagram

 

Ćerka Biljane i Janka Tipsarevića rođenjem brata shvatila je da pažnja roditelja ne može biti samo na njoj, a kako je od mlađeg brata dosta starija i sama se okrenula brizi o njemu.

Pročitajte: Ova žena zaista živi Holivud: Zavirite na rođendansku proslavu Biljane Tipsarević na moru, od luksuza će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Taj zaštitnički odnos doneo joj je dodatnu zrelost koja se sada jasno vidi na njenom licu.

Izrasla je u divnu devojčicu, požrtvovanu, vrednu, a mnogi komentarišu da sve više liči na Janka.

Instagram

 

Fotografija male Emili dospela je nedavno na Tipsarevićev profil, zapravo bivši teniser ju je objavio.

Nastala je u avionu na putu za Grčku gde porodično planiraju da letuju, a svi su u tom jednom kadru mogli posvedočiti velikoj sličnosti oca i ćerke, kao i velikoj bliskosti.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading