Celebrity News

Ćerka Hanke Paldum je suprotnost od majke i svog problematičnog brata: Upoznajte Minelu, njen izgled će vas iznenaditi (FOTO)

Ćerka Hanke Paldum nasledila je harizmu od majke

Ćerka Hanke Paldum je suprotnost od majke i svog problematičnog brata: Upoznajte Minelu, njen izgled će vas iznenaditi (FOTO)

Sve češće se u medijima pojavljuje ćerka Hanke Paldum, zbog čega su fanovi poznate pevačice narodne muzike veoma ushićeni i radosni. Budući da je Hanka ne estradi prisutna preko četiri decenije očekivalo se da će se o njenoj porodici, najpre naslednicima ćerki Mineli i sinu Mirzadu više znati. Uspela je, međutim, estradna umetnica da taj deo privatnosti sačuva za sebe sve do momenta dok njen mezimca i mezimica nisu poželeli sami da se javno eksponiraju. 

Pročitajte: Dom Zlate Petrović je drugačiji od svega što ste videli: Ovde živi sa sinom, mnogi kažu da muško dete ovde nema šta da traži (FOTO)

 

 

Sin Hanke Paldum svojevremeno je bio optužen da je psihički maltretirao devojku i protiv njene volje je prisiljavao na intimni odnos. Ubrzo nakon prijave on je priveden, te je par dana morao da odleži, a kako se ta situacija kasnije razvijala mediji nisu dalje pratili.

Pročitajte: Voljeni na okupu: Dino Merlin u zagrljaju žene i deteta, pogledajte jedinu porodičnu fotografiju

 

 

Pored naslednika, sada već ukaljanog obraza, Hana iz braka sa Muradifom Brkićem ima i mezimicu Minelu, koja voli medije, stalno sa majkom odlazi na javne događaje, učestvuje i u organizaciji njenih nastupa, a našla se i na mestu manekenke za potrebe spota za Hankinu pesmu "Niko kao majka".

Pročitajte: Danas je NAJTEŽI DAN u životu Saše Popovića! Poznata sudbina slavnog direktora, svima slomio srce kad je potvrdio... Suzana uplakana!

 

 

Češće nego inače ćerku Hanke Paldum stoga možemo videti pred objektivnom fotoreportera, a zaključak javnosti je da joj harizme ne manjka, kao i da ima dosta crta majčinog lica.

Pročitajte: Prolećna dijeta Saše Popovića čini čuda! 5 kilograma manje za 14 dana i sve to bez gladovanja

 

 

Minela ima jedan brak iza sebe, a od 2012. godine je sećno udata za Elvisa Jašara.

Pročitajte: Ručak je tad, ako ne želiš, ćao! Goca Tržan: Deca ne mogu biti glavna u kući

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading