Celebrity News

Pogledajte jedinu fotografiju Vesne Dedić u kupaćem: Kako zaista izgleda telo žene u 55. godini bez Fotošopa (FOTO)

Vesna Dedić u kupaćem zapalila mreže

Pogledajte jedinu fotografiju Vesne Dedić u kupaćem: Kako zaista izgleda telo žene u 55. godini bez Fotošopa (FOTO)

Boško Karanović

Vesna Dedić u svojim pedesetim godinama blista. Zaljubljena, uspešna, voljena, te samim tim i prelepa, ona uživa u svom telu i ne stidi se da ga pokaže. Često je sa svojim voljenim doktorom Vesna na putovanjima, te je tako gostovala i na Banjaluka Festu, a fotografije sa poslednjeg putovanja oduzimaju dah.

Naime, prošlo leto, Vesna je sa prijateljima, ali i zgodnim izabranikom letovala na Maldivima, a kada je objavila fotografije mrežama je odjeknulo - Vesna Dedić u kupaćem izgleda savršeno!

Pročitajte: Ogroman buket i nežni poljupci - Na promociji nove knjige Vesna Dedić pokazala svog džentlmena, svima popadale vilice kad su ih ugledali

Instagram

 

Ponosno je spisateljica zagazila u pedesete, a mnogim ženama dala je primer da i u tim godinama uz malo truda i volje mogu izgledati besprekorno.

Pročitajte: OPA! Sanja Marinković konačno progovorila o prekidu prijateljstva sa Vesnom Dedić, istina je MNOGO TUŽNA

Zategnuta koža, vitka figura i senzualne obline, krase voditeljku "Balkanske ulice", te Vesna Dedić u kupaćem smelo pozira.

Instagram

 

 

Koja je sledeća destinacija na kojoj će zaljubljeni par uživati u svojoj ljubavi, ostaje da vidimo, a sigurno je da će i odatle na mrežama napraviti mali dnevnik uspomena, na kojima će Vesna ponosno pokazati svoju raskošnu lepotu.

 

Pročitajte: Mladoženja PREZGODNI LEKAR, ona uzima njegovo prezime i blista od sreće - OVAKO je izgledalo prvo venčanje Vesne Dedić

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading