Celebrity News

OSUŠILA SE Nina Radulović: Lečićeva smršala preko 15 kilograma, pogledajte šta je od nje ostalo i kako sada izgleda (FOTO)

Nina Radulović smršala, evo kako sada izgleda

OSUŠILA SE Nina Radulović: Lečićeva smršala preko 15 kilograma, pogledajte šta je od nje ostalo i kako sada izgleda (FOTO)

Nina Radulović oduvek je važila za jedno od najlepših TV lica. Blistavi osmeh, izvajano telo, besprekorne crte lica, sve to krasi ovu lepu ženu, koja je ipak poželela da ovog leta nešto u svom izgledu promeni.

Naime, Nina Radulović smršala je i to je evidentno, a ova promena postala je tema broj jedan na njenim mrežama.

Pročitajte: Da li biste vi smeli da ovako izađete na ulicu? Nina Radulović zbog garderobe na udaru kritika, jedan detalj svi komentarišu (FOTO)

 

 

Da je Nina Radulović smršala, svedoče poslednje fotografije na njenom "Instagramu", na kojima pozira u korset haljini od džinsa. Njena i do tada vitka linija, sada je dovedena u top formu, a da je u svojoj koži zadovoljnija nego ikad, svedoči široki osmeh.

 

 

Pročitajte: Na desnoj ruci Nine Radulović zasijao dijamantski prsten! Voditeljka presrećna, izabranik joj je nestvarno zgodan (FOTO)

 

Pomenute fotografije pokrenule su i polemiku i dok jedni misle da Nina nikada nije izgledala bolje i da joj ova promena savršeno pristaje, ima i onih kojima se voditeljka više dopadala sa par kilograma više. Međutim, čini se da Nina baš uživa u svojoj letnjoj transformaciji i uživa u komplimentima.

 

Komentari (0)

Loading