Moda

Da li biste vi smeli da ovako izađete na ulicu? Nina Radulović zbog garderobe na udaru kritika, jedan detalj svi komentarišu (FOTO)

Stajling Nine Radulović na meti kritike

Da li biste vi smeli da ovako izađete na ulicu? Nina Radulović zbog garderobe na udaru kritika, jedan detalj svi komentarišu (FOTO)

Stajling Nine Radulović gotovo uvek komentariše se u superlativu, ali se ovoga puta lepa voditeljka našla na meti kritike.

Naime, u prošlonedeljnom izdanju emisije "Srcem kroz ravnicu" Nina se pojavila u outfitu koji je podelio javnost. Odabravši braon tonove, koji su iz mode izašli zajedno za poslednjim danima zime, kao i materijale koji su rezervisane za zimski period, Nina se našla na meti modnih kritika.

Pročitajte: Na desnoj ruci Nine Radulović zasijao dijamantski prsten! Voditeljka presrećna, izabranik joj je nestvarno zgodan (FOTO)

 

 

Pre svega njen outfit nije zadovolji pravila monohromatskog look-a jer je na sebi imala čak nekoliko braon tonova, koji su jedan od drugog odudarali. A zatim, njenim fanovima nije se dopalo što u prolećni look, čije su zvezde mogle biti kaubojke, koje su ovog proleća veoma trendi, nije dodala nešto boje.

Ipak, osmeh na Nininom licu, savršena linija i samopouzdanje sa kojim ga je iznela, učinile su da mnogima ovaj modni odabir bude pun pogodak.

Kako se vama dopada stajling Nine Radulović?

Komentari (0)

Loading