Celebrity News

Grandiozno zatvaranje BANJA LUKA FESTA: Nina Badrić i Petar Grašo doneli duh Mediterana i publici priredili veče za pamćenje

Glamurozno, filmski, emotivno - tako se može opisati veliko zatvaranje našeg najlepšeg muzičkog festivala Banja Luka Fest, koji je publici u gradu na Vrbasu, ali i posetiocima iz celog regiona, priredio četiri nezaboravne večeri. Nina Badrić i Petar Grašo festival su zatvorili zajedničkim koncertom “Veče za ljubav”, a njihovi najveći fanovi komentarišu da nikada pre nisu videli toliko emocija na nekom njihovom nastupu

Grandiozno zatvaranje BANJA LUKA FESTA: Nina Badrić i Petar Grašo doneli duh Mediterana i publici priredili veče za pamćenje

Indir Merdanović

U stilu prave zvezde, odevena u haljinu koja asocira na eru “starog Holivuda”, već tri decenije najomiljenija pevačica Nina Badrić otvorila je veče prošetavši crvenim tepihom, a zatim je koncert otvorila pesmom “Dani i godine”. Ređali su se hitovi “Dodiri od stakla”, “Da se opet tebi vratim”, “Rekao si”, a iz pesme u pesmu, emotivni naboj kod Nine i publike je rastao. U jednom trenutku, na ivici suza Nina je poručila publici kroz smeh “Nismo se ovako dogovorili”, a onda odlučila da iz mirnijih nota pređe u brže ritmove, pa je atmosferu zagrejala evergrin hitom “Takvi kao ti” u potpuno novom aranžmanu!

Indir Merdanović

 

 

Ubrzo joj se na sceni pridružio kolega Petar Grašo kako bi zajedno premijerno izveli njihov prvi duet “Nemoj”, nakon čega je binu preuzeo Petar, a Nina je ispraćena ovacijama!

Indir Merdanović

 

 

Zbog Petra Graša Kastel je “goreo”, kako zbog upaljenih bliceva na telefonima publike, tako i zbog atmosfere koja se gradila iz pesme u pesme. Na pesmi “Ko nam brani”, dok svi bili na nogama, priređen je jedinstveni vatropad - vatromet koji je obasjao zidine tvrđave Kastel i stvorio trenutak koji će svi posetioci trećeg Banja Luka Festa pamtiti celog života.

Indir Merdanović

 

 

Društvene mreže prepune su snimaka sa našeg najlepšeg muzičkog događaja, a  poznate ličnosti koje su iz prvih redova slušale koncerte: naša glumačka diva Sloboda Mićalović, sa sestrama Draganom i Mirjanom, kao i književnica i novinarka Vesna Dedić kasnije su medijskim ekipama rekle da Banja Luka Fest uvek pomera granice dobre organizacije i priređuju najlepše koncerte u regionu.

Indir Merdanović

 

 

Zajedničkim koncertom “Veče za ljubav” - Nine Badrić i Petra Graša, festival je zatvoren, a manifestacija sa ponosom može da istakne da je ove godine ugostila preko 12,000 ljudi na jedinstvenoj sedećoj platformi izgrađenoj na tvrđavi, da su crveni tepihom prošetala naše najveće glumačke, muzičke i TV zvezde, kao i da je festival svakako jedna od najpraćenijih medijskih i društvenih tema kod nas. Osim toga, publika Banja Luka Festa doživela je iskusila nezaboravne trenutke slušajući koncerte Jasmin Levi, Nemanja Radulovića i Marije Šerifović u pratnji simfonijskog orkestra, čime je Banja Luka Fest još jednom potvrdio svoju viziju festivala koji širi kulturu, prave vrednosti I najkvalitetnije sadržaje.

Komentari (0)

Loading