Moda

Čija haljina je najlepša? Sestre Mićalović u neviđenom modnom okršaju, sve je postalo jasno kad su stale jedna uz drugu (FOTO)

Sestre Mićalović zablistale na crvenom tepihu Belgrade River festa

Čija haljina je najlepša? Sestre Mićalović u neviđenom modnom okršaju, sve je postalo jasno kad su stale jedna uz drugu (FOTO)

Belgrade River Fest održan juče i prekjuče bio je povod da naše zvezde obuku svoje najlepše toalete i njima prodefiluju crvenim tepihom. Sestre Mićalović ozbiljno su shvatile ovaj zadatak te su na nastup muzičkih zvezda svetskog ranga došle prelepo stilizovane.

Pročitajte: OSTAVILA GA JE! Dragana Mićalović se izlanula i otkrila šta se dešava u domu Slobode i Vojina, pogledajte fotografiju

Pred fotoreporterima Mirjana, Dragana i Sloboda pozirale su u haljinama specijalno odabranim za tu priliku, elegantnim, a opet vrlo svedenim.

Boško Karanović

 

Najmlađa, Dragana, ponela je crno-belu kombinaciju specifičnog kroja, na jedno rame. Diskretnim kaišem naglasila je struk, a visoke potpetice bile su neizostavan detalj.

Pročitajte: Šta joj se to dogodilo? Sloboda Mićalović drastično smršala: Upali obrazi i ispijeno lice zabrinuli fanove (FOTO)

Sloboda, s druge strane, odabrala je crnu, dugu do poda satensku haljinu, čiji detalji su privukli modne stručnjake, koji su se odmah zapitali je li Sloboda iznova obukla kreaciju svoje tetke, dizajnerke Verice Rakočević ili se ovoga puta odlučila za drugog kreatora. 

Boško Karanović

 

 

Ono što krasi haljinu glumice jeste diskretna čipka oko bretela i u dnu haljine ispod koje su se nazirale se*si crne sandale.

Pročitajte: TRUDNA Dragana Mićalović ponosno pokazala STOMAČIĆ! Drugo stanje joj divno stoji, pogledajte prvu fotografiju

Treća i najstarija Mirjana svojom odevnom kombinacijom, specifičnom za špansko govorno područje, ispoštovala je latino umetnicu Jasmin Levi, u čijoj izvedbi su sestre Mićalović uživale iz prvog reda.

Boško Karanović

 

 

Boško Karanović

 

 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading