Celebrity News

GOTOVO! Sloboda je definitivno rekla KRAJ: Sada je najvažnija JEDNA STVAR od koje neću odstupiti! Pročitajte njeno saopštenje (FOTO)

Objava Slobode Mićalović napravila pometnju na Instagramu

GOTOVO! Sloboda je definitivno rekla KRAJ: Sada je najvažnija JEDNA STVAR od koje neću odstupiti! Pročitajte njeno saopštenje (FOTO)

Ata Images

Svaka objava Slobode Mićalović privuče nezapamćenu pažnju.

Velika popularnost kakvom se može pohvaliti glumica Sloboda Mićalović, sa sobom nosi određeno breme i mnoštvo neproverenih priča, a one su uglavnom vezane za njen privatni život i brak u kojem godinama uživa sa kolegom Vojinom Ćetkovićem.

 

Boško Karanović

 

 

Iako, bez mnogo povoda, često smo bili svedoci naslova o njihovim nesuglasicama, pa čak i razlazu, a tome je umela da doprinese i poneka objava Slobode MIćalović koja je njene pratioce navodila da pomisle kako u njenom braku ne cvetaju ruže.

 

Pročitajte: Tužna Sloboda Mićalović se SLOMILA i priznala šta joj se dešava u domu - Ja ionako više NIKOG NEMAM, spavam u hotelu

Ne obraćajući preterano pažnju na ove komentare, glumica ne odustaje od citata i odlomaka iz romana u kojima se pronalazi ili joj se, eto, tek tako dopadaju, pa ima želju da ih sa svima podeli.

 

Instagram

 

 

Najnovija objava Slobode Mićalović, kao uostalom i svaka druga, privukla je veliku pažnju najviše iz razloga što je donekle tajanstvena, pa su mnogi sebi dali za pravo da spekulišu kome je i šta ovim postom želela da poruči.

 

- Poruka dana: Moje je da budem ono što jesam, a vaše je da me zaobiđete ako vam se to ne dopada - podelila je danas glumica na svom Instagramu.

 

Instagram

 

 

Objava Slobode Mićalović naišla je na lavinu komentara i brojnu podršku budući da je publika voli baš onakvu kakva jeste, prirodna i svoja, a bilo je i onih koji su se odmah zapitali da li ju je danas neko razljutio i inspirisao na ove reči.

 

Komentari (0)

Loading