Celebrity News

Supruga Ivana Milinkovića ima ćerku iz prvog braka: Devojka neće više da ćuti, otkriveno kako se pevač ponaša prema njoj (FOTO)

Supruga Ivana Milinkovića ima ćerku iz prvog braka, evo kako se ona slaže sa Ivanom

Supruga Ivana Milinkovića ima ćerku iz prvog braka: Devojka neće više da ćuti, otkriveno kako se pevač ponaša prema njoj (FOTO)

Pevač Ivan Milinković, koji je domaćoj javnosti srca osvojio kao frontmen grupe "Legende", a danas nastupa solistički, nikada preterano nije govorio o svom privatnom životu. Ipak, sada je u emisiji "Ispovest" otkrio zbog čega je došlo do kraha njegovog prvog braka i kako je sadašnja supruga Ivana Milinkovića, Milica, postala i ostala njegova najveća podrška.

Naime, Ivan je otkrio da su na početku zajedničkog života on i njegova supruga Milica zasnovali porodicu koja je bila zasnovana na najvećoj ljubavi. Supruga Ivana Milinkovića iz prvog braka imala je ćerku Anju, koja je od njihovog sina Filipa starija 10 godina. Miličina ćerka Anja počela je da živi sa njima u porodičnom domu i Ivan je otkrio da je to bila situacija na koju su se samo zahvaljujući ljubavi lako navikli, inače je sa sobom nosila veliki test i odgovornost.

Pročitajte: Sin Ivana iz Legendi izgleda kao filmski glumac - Prva fotografija naslednika slavnog pevača će vas šokirati

ATA Images

 

- Moja žena je sama odgajala decu. Filipa smo dobili kada sam imao 40, a Mica 35 godina. Pomgala joj je moja majka povremeno, a ona je jako rano ostala bez roditelja. Tako da nije bilo pomoći u tom smislu, ali snalazila se. Anja je tada već imala 12 godina, a Filip godinu dana, i ona je već bila zrela da pomogne mami - rekao je Ivan i dodao da je u međuvremenu Milica ostala bez posla i potpuno se posvetila deci, dok se on fokusirao na to da zaradi dovoljno za porodicu.

Supruga Ivana Milinkovića iz prvog braka ima ćerku Anju, a Ivan otkriva kako se on slaže sa njom

- Prihvatio sam je kao svoju. Veoma je inteligentna i baš svoja. Ona je dete koje je shvatilo da roditelji više nisu zajedno i da je čika Ivan sada neko nov. Moja supruga je htela da ona meni stalno persira, a ja kažem: "Nemoj da zezaš, persira mi dete u kući, naše dete...", Na kraju krajeva ona je rođena sestra mog sina, ona je naša Anja. Ipak, Milica kaže: "Nisam ja to rekla tek tako, ona persiranjem sugestivno oseća da treba više da te poštuje, jer čim pređete na ti, to je nešto drugo" - ističe Ivan i otkriva da je sa Anjom uvek imao iskren odnos, pun ljubavi, ali sa dozom zadrške.

Pročitajte: Porodični dom Ivana Milinkovića s pogledom na brda, ostavlja bez daha - Kuhinja je posebna i njegovih je ruku delo (FOTO)

- Kada prihvatiš osobu sa detetom, ali ljubav pre svega. Ipak, shvatiš da ne možeš uvek reći onako kao što bi rekli njena majka, ili otac, jer uvek postoji možda ono: "e sad da je moj tata, on bi ovako", ili: "on je njegov tata, a moj očuh"... i mora da postoji doza zadrške.

Instagram

 

- Važno je poći od toga da su to deca koja su doživela vrstu traume, pogotovu ako je dete inteligentno i senzibilno. Takvu decu treba razumeti i uraditi to na terenu. Ali dobro, funkcionišemo, bude tu i varnica i svega, ali funkcionišemo, oni su sada već odrasli, svoji ljudi.

Komentari (0)

Loading