Celebrity News

Može da ti bude ćerka! Šokantne fotografije nove supruge Mitra Mrkele, Lidija zanemela kad je videla koga je oženio! Upoznajte Olgicu (FOTO)

Nova supruga Mitra Mrkele mlada je i zanosna crnka

Može da ti bude ćerka! Šokantne fotografije nove supruge Mitra Mrkele, Lidija zanemela kad je videla koga je oženio! Upoznajte Olgicu (FOTO)

ATA Images, Dejan Milićević

Kada se prvi put pojavila u javnosti nova supruga Mitra Mrkele privukla je veliku pažnju medija iz više razloga.

Za početak Olgica Mrkela dve decenije je mlađa od svog emotivnog partnera, koji iza sebe već ima jedan brak i to sa Lidijom Vukićević, glumicom atraktivnog izgleda i vanserijskog glumačkog i pevačkog talenta. 

Pročitajte: Bivši muž Lidije Vukićević Mitar Mrkela u vezi sa ovom dosta mlađom lepoticom (FOTO)

Danima su mediji nakon prvog Olgičinog susreta sa fotoreporterima upoređivali sadašnju i bivšu Mrkelinu izabranicu, a koliko je bilo onih na Lidijinog strani, toliko je bilo i na Olgičinoj.

 

Story printscreen

 

Jednako lepe, graciozne, tamnih prodornih očiju i crne kose su bivša i nova supruga Mitra Mrkele. Gotovo da liče, a pojedini fanovi atraktivne glumice šaljivo su komentarisali da bi u seriji ili na filmu komotno one mogle da glume majku i ćerku.

 

Evidentno je da Mrkela već trideset godina ima isti ukus za žene.

Pročitajte: ŠMEKER SE NE POSTAJE, NEGO RAĐA: Lidija Vukićević objavila sliku sina iz detinjstva, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Sa obe svoje supruge on je dobio sinove. Lidija mu je podarila Davida i Andreju, dok se Olgica 2013. godine porodila i na svet donela Dušana, kojeg starija braća obožavaju.

 

Luka Pakić

 

U tom nekom periodu, nakon porođaja nova supruga sportskog direktora Crvene zvezde govorila je za medije, a u svom prvom javnom izlaganju otkrila je kakav je Mitar suprug i otac i kako provode zajedničko vreme.

− Mitar je sjajan suprug i divan otac. Znam da komentarišu kako je među nama ogromna razlika u godinama. Međutim, nas dvoje se toliko dobro slažemo da se ta razlika uopšte ne primećuje. Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon.

- Uvek ga neko zove, stalno radi. Ali, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekada mu doslovce kažem: „Hajde, ostavi malo telefon i druži se sa nama.“ Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao do sada - kazala je.

 

Pročitajte: Dečko Lidije Vukićević je prezgodan i MNOGO MLAĐI: Pogledajte prve fotografije sa romantičnog letovanja na Tisi, koliko su samo zaljubljeni

Za razliku od supruge Mitar retko daje intervje stoga njegovih izjava po pitanju porodice gotovo i da nema, a najverovatnije ih neće ni biti. 

 

ATA Images

 

Nije poznato šta Lidija misli o toliko mlađoj maćehi svojih sinova, ali o Mrkeli je često izjavljivala da je pored njega bila izuzetno nesrećna.

Komentari (0)

Loading