Celebrity News

Dugo je i trajalo: Goran Bogdan SLOMIO SRCE Jovani Stojiljković, objavio fotografiju sa ženom KOJU SVI ZNATE (FOTO)

Raskid Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković tema je dana

Dugo je i trajalo: Goran Bogdan SLOMIO SRCE Jovani Stojiljković, objavio fotografiju sa ženom KOJU SVI ZNATE (FOTO)

Ne prođe ni mesec dana a da raskid Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković nije tema portala i štampe. Glumački par delimično je sam zaslužan za to jer se nekoliko puta zvanično i nezvanično svađao i mirio, ipak vrlo često to su bile samo neosnovane spekulacije.

Pročitajte: Zajednička slika sa letovanja Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković otkrila JEDAN DETALJ: Svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Zgodni Hrvat i atraktivna Srpkinja već dve i po godine su u vezi, koja zbog razdvojenosti često nailazi na prepreke. Uprkos tome što Bogdan dosta radi kod nas, a i Jovana je zbog posla mesecima boravila kod njega u Zagrebu, te dosta vremena provode zajedno daljina im oboma smeta, stoga su , po navodima izvora bliskog paru, mesecima tražili rešenje kako da tu situaciju isteraju na čistac.

Pročitajte: SVAKO NA SVOJU STRANU: OVA fotografija govori sve o odnosu Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković

Jakov Simovic

 

Po najnovijim fotogarafijama osvanulim na Bogdanovom "Instagramu" reklo bi se da su rešenje pronašli u razlazu. Raskid Gorana Bogdana i Jovana Stojiljković nametnuo se kao zaključak nakon što je glumac objavio fotografiju sa drugom ženom, jednako javnosti poznatoj.

Pročitajte: Nakon vesti o pomirenju, Jovana Stojiljković prvi put o Goranu Bogdanu: Znam da sam subjektivna, ali...

Instagram

 

Reč je o pevačici Mariji Mirković, koja je prva sliku podelila sa svojim fanovima, a Bogdan je ubrzo učinio to isto. Fotografija koja navodno svedoči prijateljstvu, sumnja se da se Jovani nimalo nije dopala, a da li je došlo i do prekida kao mediji tvrde veze vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading