Celebrity News

Dečko Lidije Vukićević je prezgodan i MNOGO MLAĐI: Pogledajte prve fotografije sa romantičnog letovanja na Tisi, koliko su samo zaljubljeni

Dečko Lidije Vukićević stalno glumici priređuje iznenađenja

Dečko Lidije Vukićević je prezgodan i MNOGO MLAĐI: Pogledajte prve fotografije sa romantičnog letovanja na Tisi, koliko su samo zaljubljeni

Luka Šarac

Dečko Lidije Vukićević ušao je u život glumice kada se ona najmanje nadala.

Mama dvojice odraslih sinova, godinama od razvoda ljubav nije priželjkivala, naprotiv puštala je sudbini da uradi svoje i spoji je sa nekim dostojnim i vrednim njene pažnje.

Pročitajte: Dom Lidije Vukićević renoviran je i sada izgleda ovako: Možete li da verujete da je na OVO potrošila SVE PARE sačuvane od razvoda? (FOTO)

Upravo to se dogodilo kada je upoznala mlađeg Italijana, slikara.

Šarmu umetnika glumica nije uspela da odoli, naprotiv potpuno mu se prepustila, a po svemu sudeći i on je njome potpuno očaran.

Instagram

 

Prema navodima prijatelja bliskog zaljubljenom paru, glumica i slikar sve slobodno vreme provode zajedno.

Pročitajte: Fotografije Lidije Vukićević u zagrljaju 20 godina mlađeg dečka zapalile mreže! Koliko su samo zaljubljeni, a evo i gde se tajno sastaju

Slikar često dolazi u Srbiju, dok i glumica neretko boravi u Italiji, najpre u Veneciji gde je ostvarila i poslovnu saradnju. 

U toku letnjih dana kada pozorišta ne rade, a dosta manje se i snima, dečko Lidije Vukićević i glumica obavezno odlaze van Beograda u egzotičnije krajeve.

Instagram

 

 

Prošle godine oni su dve nedelje proveli na jugu Afrike, dok su ovoga leta odmor organizovali potpuno drugačije.

Pročitajte: Lidija Vukićević ima 60 godina, a ni gram celulita: Nije do genetike, skupih krema i vežbi, izbacila je samo 3 stvari iz ishrane

Dramska umetnica i njen momak odlučili su se za kampovanje, te su prostrli šator u blizini reke Tise.

Instagram

 

 

Fotografije koje Lidija objavljuje na Instagramu svedoče da ona beskrajno uživa u svakoj sekundi, te da namesto luksuznih smeštaja, radije bira prirodu ako to znači da će se njenim čarima prepuštati sa čovekom kojeg voli. 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading