Celebrity News

Poznata plavuša sa RTS-a, cela Srbija je obožava: Evo koja žena je osvojila SRCE Jovana Memedovića, potvrdila fotografijom VELIKU LJUBAV

Otkaz Jovana Memedovića uzburkao je javnost

Poznata plavuša sa RTS-a, cela Srbija je obožava: Evo koja žena je osvojila SRCE Jovana Memedovića, potvrdila fotografijom VELIKU LJUBAV

Rajko Ristić

Drugi je dan otkako je otkaz Jovana Memedovića na Javnom Servisu stupio na snagu, a o toj pomalo čudnoj odluci voditelja i dalje se govori.

Ne postoji osoba koja se bar jednom nije zapitala šta je to Memedovića navelo da nakon 36 godina rada na RTS-u napusti sigurnu luku. 

 

Instagram

 

Sva pomenuta nagađanja voditelj emisija “Sasvim prirodno” i “Potera”  demantovao je jednim obrazloženjem i otkrio o čemu je tačno tu reč.

 

Pročitajte: Ponovo je vreme za PELENE i neprospavane noći: Jovan Memedović objavio fotografiju i ODUŠEVIO SVE, za bebu nikad nije kasno

- Kao što će gledaoci videti, nema nikakvih promena. Moja emisija "Sasvim prirodno" ide u istom terminu, možda na papiru postoji neka promena, nisam više stalni član ni na plati RTS-a - kazao je Jovan koji je dobio veliku podršku kolega.

 

Instagram

 

Čim se doznalo da je otkaz Jovana Memedovića tema o kojoj se razgovara u samom vrhu RTS-a iza njega i njegove odluke stala je Olivera Kovačević.

Ona je podršku izrazila putem Instagrama objavivši zajedničku fotografiju sa opisom.

Pročitajte: Poznati pevač usrećio bivšu ženu Jovana Memedovića: Pogledajte šta je Mirjana objavila na dan voditeljevog otkaza FOTO

- Jovan Memedović - najbolji od nas.

Instagram

 

 

Bivša urednica zabavnog programa RTS-a ovim je jasno stavila do znanja šta misli o odlukama upravnog odbora ove medijske kuće, na čijem udaru je i sama bila u proteklih godinu dana. 

 

Komentari (0)

Loading