Celebrity News

Ponovo je vreme za PELENE i neprospavane noći: Jovan Memedović objavio fotografiju i ODUŠEVIO SVE, za bebu nikad nije kasno

Ćerka i sin Jovana Memedovića ponos su voditelja

Ponovo je vreme za PELENE i neprospavane noći: Jovan Memedović objavio fotografiju i ODUŠEVIO SVE, za bebu nikad nije kasno

Instagram

Mladi, vredni i uspešni su ćeka i sin Jovana Memedovića. Voditelj nikada nije krio koliko je ponosan na svoje naslednike, te često sa njima na Instagramu objavljuje fotografije.

Pročitajte: Emocije više ne može da krije! Jovan Memedović se rasplakao pred svima: ONA je razlog (VIDEO)

I oni sami su vrlo aktivni na društvenim mrežama, doduše više Maša nego Uroš, a interesantne i dvosmislene objave Jovanove naslednice vrlo često završe i u medijima.

Instagram

 

Sin i ćeka Jovana Memedovića dosta su temperamentom na oca. Poput njega zaljubljenici su u prirodu, zbog čega često letovanje na moru menjaju odlaskom na Taru, gde voditelj ima vikendicu.

Pročitajte: Velika tuga u domu Jovana Memedovića! Ćerka Maša potresnom porukom objavila najtužnije vesti: Zauvek zbogom... (FOTO)

Prošlo čitavo leto Maša je provela obilazeći Srbiju i u par navrata je objavila i fotografije sa svojim izabranikom, a posebnu pažnju medija privukao je prsten na njenoj ruci. 

Instagram

 

Istoga časa krenule su spekulacije da se mezimica voditelja i autora emisije "Sasvim prirodno" verila, a zatim i da je možda u drugom stanju, zbog čega su usledili komentari na Jovanov račun. Svi su se pitali kakav bi to on deka bio, da li bi zbog unuka on konačno pristao da napusti brvnaru na Tari i vrati se u civilizaciju u koju dolazi samo i isključivo zbog snimanja emisije "Potera"

Pročitajte:Ćerka Jovana Memedovića u informi! Prelepa Maša u potpuno drugačijem izdanju, svi gledaju u čizme

Da bi mu beba savršeno lepo pristajala, kao i da bi se u ulozi deke odlično snašao svedoče fotografije nastale u Košutnjaku kada se on fotografisao sa ćerkom prijatelja. Osmeh na njegovom licu govori da poziciju dede i te kako priželjkuje.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading