Celebrity News

Muž Milice Zarić prvi put u javnosti: Pogledajte fotografiju i biće vam jasno što ga je krila sve ove godine

Muž Milice Zarić nije iz sveta glume

Muž Milice Zarić prvi put u javnosti: Pogledajte fotografiju i biće vam jasno što ga je krila sve ove godine

Boško Karanović

Muž Milice Zarić pre više od 15 godina uplovio je u život glumice. 

Sa arhitektom Predragom Milutinovićem šarmantnu glumicu upoznala je prijateljica tako što joj je uredila sastanak na slepo, a interesantno je da je već pri prvom susretu Milica svom izabraniku duhovito nagovestila da će mu biti supruga.

Pročitajte: Evo zbog čega Ivanu Bojić dugo nismo gledali na malom ekranu! Povukla se da bi se posvetila suprugu i ćerkama: Preslatka porodica (FOTO)

Kako je i predviđala Milica se Predragu na večnu ljubav zavetovala 2008. godine, na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Ata Images

 

Skladni supružnici danas Imaju dvoje dece, Aleksandra i Unu, a o svom privatnom životu, sinu, ćerki i mužu dramska umetnica retko za medije govori.

Pred premijeru telenovele “Tajne vinove loze” ipak nagovestila je kako održava slogu u braku.

Pročitajte: SUZE u domu Ivane Mihić: Slomljena glumica se oglasila na Instagramu i potvrdila tužne vesti, svi joj izjavljuju saučešće

- Moj muž ume sa mnom. „Ne moraš, dušo. Ako ti se kuva, kuvaj, ako ne, ne moraš. Ići ćemo negde.“ I onda ja skuvam. A i sve mi je blizu, i pijaca i mesara, nije mi teško - kazala je ranije Milica pa dodala da bračna zajednica zahteva odricanja na koja mnogi nisu spremni.

Pročitajte: OSUŠILA SE Milica Tomašević iz Igre sudbine: Pojavila se sa 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

- Jako je teško očuvati porodicu u sadašnjem vremenu. Sve vam diktira taj brzi tempo života, obaveze. Ako hoćete da budete profesionalac u svom poslu, ma šta god da radite, vi morate da provodite sate i sate na poslu. A onda to vam ostavlja malo vremena za bilo šta drugo. To je veliki izazov. Čovek mora da se odrekne nekih stvari u karijeri i jako je teško to uskladiti. Ali je moguće, naravno.

Fabrika

 

 

Muž Milice Zarić prvi put u javnosti pojavio se povodom predstavljanja resorta "Mamula island" gde su se svi mogli uveriti u skladan odnos supružnika.

Komentari (0)

Loading