Celebrity News

Objavila prvu fotografiju, svima pale vilice koliko je zgodan: Ovo je otac deteta Bojane Ordinačev

Muž Bojane Ordinačev nije više tajna

Objavila prvu fotografiju, svima pale vilice koliko je zgodan: Ovo je otac deteta Bojane Ordinačev

Muž Bojane Ordinačev izuzetno je posvećen otac.

Deceniju i nešto Bojana Ordinačev u vezi je sa jednim muškarcem, a medijima, koliko god to delovalo čudno i zapanjujuće do skoro nije pošlo za rukom da doznaju o kome se radi. Nije krila glumica da je ludo zaljubljena, da kraj izabranika ima sigurnost, ljubav i podršku, ali o njegovom identitetu, tome čime se bavi i kako izgleda nikada nije želela da govori i po mišljenju mnogih ispravno je postupila, kada već njena jača polovina nije javna ličnost.

Pročitajte: Dom Bojane Ordinačev u kom odgaja naslednika će vas oduševiti: Evo kako je uredila kutak za Najdu (FOTO)

Luka Šarac

 

Bojana i čovek o kojem se gotovo ništa ne zna, godinama unazad žive u zajednici, a njihov dom od pre par meseci ulepšao je sin Najda. Zahvaljujući preslatkom nasledniku dramske umetnice u javnost je dospela prva porodična fotografija, na kojoj su uz njega i mama i tata.

Pročitajte: "DOBRO SAM IZABRALA OCA SVOG DETETA": Otkrivamo ko je dečko Bojane Ordinačev i zašto ga DEVET GODINA krije od javnosti (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Ordinačev je, naime, lično fotografiju podelila sa javnošću, tačnije objavila ju je na "Instagramu" uz pitanje: "Koja je vaša omiljena fotka?" Mada su na njoj samo senke porodičnog portreta glumice, njenog muža i sina dosta toga iz toga se dalo zaključiti.

Pročitajte: Gde li ga je dosad skrivala: Rođeni brat Bojane Ordinačev zvezda Instagrama, neverovatno je koliko liče (foto)

Instagram

 

 

Na prvom mestu da je muž Bojane Ordinačev izuzetno zgodan, visok muškarac, da je sportski tip, a na posletku i da je posvećen sinu, da ga rado vodi u šetnje i sa njim provodi vreme.

Komentari (0)

Loading